Sari la conținut
Clinica Stomatologica » Abracadabraold

Abracadabraold

Tratamente

Reabilitarea orală cu implanturi dentare prin metoda Abracadabra

Abracadabra este o companie israeliană implicată în dezvoltarea sistemelor inovatoare de reabilitare a implanturilor dentare, bazată pe 40 de ani de experiență clinică.

Cu metoda Abracadabra, reabilitarea orală prin implanturi dentare este realizată printr-o nouă metodă telescopică, care rezolvă multe din problemele mecanice și asigură o nouă calitate a vieții, cu dinți care nu cad și nu se mișcă – totul fără a fi nevoie de pastă adezivă sau șuruburi.

Acest lucru vă permite să vă bucurați de o proteză permanentă, care nu se mișcă sau cade în timp ce vorbiți sau mâncați, și în același timp, vă permite să o îndepărtați cu ușurință pentru curățarea și spălarea acesteia.

Proteză mobilizabilă? Dar... care este inovația în asta?

Când vorbim despre reabilitarea implanturilor dentare, există multe avantaje precum: utilizarea materialelor ușoare, flexibile, așa cum sunt acele materialele din care sunt realizate protezele detașabile.

În același timp, protezele mobile au avut mereu de suferit din cauza stereotipului „dinți care cad din gură la momentul nepotrivit”, de aceea cei mai mulți pacienți au tendința să prefere reabilitarea implanturilor dentare folosind punți grele, rigide și non-flexibile realizate din diverse combinații de metale și materiale ceramice.

Doar cu metoda „Abracadabra” puteți obține o proteză ușor detașabilă care să acționeze ca o punte fixă pentru orice! Nu cade, nu se mișcă, nu sare, așa că poți să zâmbești larg, să mănânci și chiar să vorbești fără teamă!

 

Întrebări frecvente despre metoda "Abracadabra"

În cazul reabilitării dentare prin metoda telescopică, proteza este menținută prin frecare între pereții paraleli. Nu este necesară lipirea sau înșurubarea protezei – forța de frecare o ține pe loc. Când proteza este plasată pe implanturi, este în repaus complet, nu se mișcă și nu „dansează”, astfel încât este nevoie de o forță mare, într-o singură direcție, pentru a o îndepărta – o forță pe care nimeni nu o exercită în mod neintenționat. Acest lucru asigură o poziționare clară și stabilă a protezei, ca și cum ar fi o adevărată reabilitare permanentă, precum și posibilitatea de îndepărtare a acesteia, dacă este necesar.

Da! Vă recomandăm să îndepărtați proteza pentru spălarea și curățarea zilnică, în timp ce folosiți o perie blândă. Curățarea zilnică îmbunătățește foarte mult rezistența, durabilitatea protezei și a implanturilor de sub ea, astfel se previn inflamațiile și infecțiile ca dumneavoastră să vă puteți bucura de noii dinți mai mult timp.

În primul rând, ar trebui să vă consultați cu Dr. Eidelman și să decideți împreună dacă o punte dentară fixă este cel mai bun tratament pentru dumneavoastră, și ce materiale ar trebui utilizate. Metoda „Abracadabra” este potrivită și pentru punți dentare fixe, dar în acest caz vă recomandăm să fixați puntea, astfel încât să nu poată fi îndepărtată în mod independent.

Ce îmbunătațiri aduce metoda de reabilitare dentară „Abracadabra” față de toate celelalte metode?

  • În cazul celorlalte metode, structurile sunt pre-fabricate și sunt inexacte. În cazul metodei de reabilitare dentară „Abracadabra”, fiecare structură este construită în interiorul cavității bucale și este adaptată pentru fiecare caz în parte.
  • În cazul celorlalte metode, este necesară filetarea, lipirea sau prinderea acesteia pentru a menține dinții la locul lor deși în timp aceasta se va desprinde. Cu metoda „Abracadabra”, prinderea se face numai prin frecare, fără a se desprinde sau mișca.
  • În cazul celorlalte metode, medicul stomatolog plasează implanturile în maxilar în funcție de metoda de reabilitare aleasă. Folosind metoda „Abracadabra”, implantul poate fi plasat în locul ideal.
  • În cazul celorlalte metode, trebuie să alegeți între o proteză mobilă și o punte fixă. Cu metoda „Abracadabra”, vă puteți bucura în același timp de avantajele ambelor categorii!

 

Clinica Dr. Eidelman este prima clinică din țară care efectuează metoda de reabilitare dentară „Abracadabra”, iar rezultatele sunt uimitoare!      

Vrei mai multe informații? Programează o consultație cu Dr. Eidelman astăzi!