loader image

Adriana Stara, numită director general al AbbVie România

Adriana Stara, fost manager în cadrul Allergan Aesthetics, a fost numită în funcția de director general al filialei din România a grupului farmaceutic AbbVie, a anunțat luni compania. 

Adriana Stara îl înlocuiește în funcție pe Jorge Ruiz Benecke. Anterior, noul manager al AbbVie a fost director general al Allergan Aesthetics în Cehia, Slovacia, Ungaria și Regiunea Baltică începând cu 2020.

Numirea are loc în condițiile în care AbbVie va finaliza anul acesta integrarea Allergan Aesthetics și a unității globale de Farmacovigilență și Siguranța Pacienților într-o singură companie.

“Amprenta noastră în România crește semnificativ odată cu această integrare și dorim să împărtășim din expertiza noastră pentru a contribui la avansul inovației și al serviciilor de asistență medicală din România”, a declarat Adriana Stara, citată în comunicatul grupului.

Adriana Stara, născută în Bratislava, Slovacia, și-a început cariera în vânzări și a îndeplinit diverse roluri de vânzări și marketing cu un grad de responsabilitate tot mai mare, până la multiple posturi de director general în companii de renume, cu operațiuni în mai multe țări și culturi diferite.

De-a lungul carierei, ea a ocupat funcții de conducere în alte companii farmaceutice, precum Serono, AstraZeneca sau Medtronic.

AbbVie este o companie biofarmaceutică înființată în 2013, când s-a desprins din Abbott Laboratories, o companie cu o istorie de peste 130 de ani.

Articolul Adriana Stara, numită director general al AbbVie România apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top