loader image
Home » AUXOLIVE: UN SOMN BUN PENTRU SĂNĂTATEA INIMII TALE

AUXOLIVE: UN SOMN BUN PENTRU SĂNĂTATEA INIMII TALE

DE CE UN SOMN BUN ESTE ATÂT DE IMPORTANT PENTRU SĂNĂTATEA INIMII?

Somnul este o necesitate fiziologică pentru fiecare, ocupând o mare parte a vieții noastre. Un somn de proastă calitate, după cum știm cu toții, ne afectează întreaga stare și energie din timpul zilei.

Din cauza somnolenței și a slabei concentrări crește și riscul de distragere a atenției și al provocării de accidente, iar pe termen lung lipsa unui somn de calitate contribuie la apariția mai multor afecțiuni în organismul nostru.

Din acest motiv este bine să recunoaștem principalele tulburări de somn, să fie diagnosticate precis și în timp util, și să le tratăm cu ajutorul specialiștilor în Somnologie cu cele mai potrivite terapii.

De asemenea, este important de știut că anumite tulburări de somn, cum este apneea, reprezintă un factor de risc major pentru sistemul cardiovascular și pot pune în pericol grav sănătatea inimii noastre și chiar viața.

Vom vorbi despre acest subiect și multe altele împreună cu specialiștii Auxologico și CardioRec. În cadrul evenimentului puteți adresa întrebări, iar experții noștri vă vor răspunde în direct.


 

MODERATOR

Prof. Gianfranco Parati, Director Științific al Istituto Auxologico Italiano și Director al Departamentului Cardio-Neuro-Metabolic al Auxologico San Luca.


 

MEDICI INVITAȚI

Tulburările de somn: Prof. Carolina Lombardi, Specialist în Medicina Somnului, Director al Centrului de Medicină a Somnului al Auxologico din Lombardia;

Diagnosticul tulburărilor de somn: Dr. Mihaela Sescioreanu, Medic Pneumolog cu competență în Somnologie, CardioRec;

Tratamentul pentru tulburările de somn: Dr. Martino Pengo, Medic Medicină Internă, specialist în Medicina Somnului, Centrul de Medicină a Somnului al Auxologico din Lombardia;

Riscul cardiovascular legat de tulburările de somn: Dr. Luminita Rotaru, Medic Cardiolog, Doctor în Științe Medicale, CardioRec.


 

CÂND ARE LOC EVENIMENTUL?

Miercuri, 16 februarie 2022, ora 19.00 (ora României)


 

CUM SE POATE PARTICIPA LA EVENIMENTUL ONLINE?

Evenimentul se va desfășura online și va fi difuzat pe pagina de Facebook a CardioRec Corbeanca.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea este obligatorie pentru a primi linkul transmisiunii LIVE pe emailul dumneavoastră, dar și un reminder cu câteva ore înainte de eveniment.

 

ÎNSCRIE-TE

 

 

*Pentru informații suplimentare legate de eveniment ne puteți scrie pe adresa de email: office@cardiorec.com  


 

 

 

Scroll to Top