Sari la conținut
Clinica Stomatologica » Beneficiile albirii dentare profesionale

Beneficiile albirii dentare profesionale

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul medicului stomatolog. Astfel, aceasta este una dintre procedurile de estetică dentară prin care clinica stomatologică Imperial Dent redă pacienților starea de bine și încrederea în sine.

                                   Beneficiile albirii dentare profesionale

Tratamentele pentru albirea dinţilor sunt eficiente şi asigură o dantură sănătoasă şi un zâmbet impecabil. Uite câteva beneficii ale albirii dentare profesionale:

      Rezultatul spectaculos pe care ți-l oferă. Spre deosebire de alte tratamente de albire ce se pot realiza acasă, ale căror rezultate pot apărea, dar pot și să te dezamăgească, tratamentul realizat în cabinetul de medicină dentară se realizează în doar câteva ședințe scurte (strategie menită pentru a evita sensibilitatea crescută post procedură) și îți oferă cu certitudine un zâmbet vizibil mai alb și mai strălucitor. 

Siguranța. Având în vedere faptul că acesta este realizat de către un medic stomatolog, cu ajutorul unei aparaturi moderne și a unor tehnici corecte, tratamentul îți oferă nu doar rezultatul dorit, ci și garanția ameliorării și menținerii sănătății orale.

  Efectul estetic al albirii dinților – deoarece tratamentele ajută la îndepărtarea petelor, dantura va fi mai albă și va avea un aspect sănătos. Procedura îți va putea face dinții mult mai albi păstrând integritatea smalțului dentar. În condițiile în care dinții tăi au o culoare foarte închisă, este posibil ca medicul dentist să îți mai sugereze să repeți tratamentul după un anumit interval de timp.

      Încrederea crescută în sine. Evident, atunci când știi că ai un zâmbet frumos și impecabil, vrei să zâmbești cât mai mult și să le demonstrezi tuturor rezultatul frumos pe care l-ai obținut în urma procedurii. Astfel, nu te mai jenezi să ieși în compania prietenilor și ești gata mereu de noi provocări, iar dispoziția se schimbă momentan.

Cum are loc procedura de albire a dinților la Clinica Stomatologică Imperial Dent?

     Primul pas pentru a obține zâmbetul mult visat este reprezentat de vizita la medicul stomatolog. După o discuție în care îi explici medicului care sunt dorințele tale cu privire la estetica danturii, acesta îți va recomanda opțiunea de tratament potrivită pentru tine. Se poate efectua mai întâi un detartraj, pentru a înlătura placa bacteriană și tartrul dentar. În cadrul clinicii stomatologice Imperial Dent vei alege împreună cu medicul stomatolog culoarea pe care vrei să o obții la finalul tratamentului. În continuare, se planifică ședințele de lucru, astfel încât procesul de albire să fie unul sigur, confortabil și cu rezultat plăcut.  Astfel, la Clinica Imperial Dent (ne găsești în Chișinău, regiunea Botanica) poți beneficia de un tratament de albire dentară de ultimă generație, pentru ca rezultatul să fie unul peste aşteptările tale şi pentru un timp cât mai îndelungat.

The post Beneficiile albirii dentare profesionale appeared first on Imperialdent.