loader image
Home » Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii ThermaCare – 2 buc

Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii ThermaCare – 2 buc

Cand trebuie sa utilizezi ThermaCare comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii?

Ar trebui sa tratezi rapid primele semne de durere sau de tensiune ale gatului, umerilor sau incheieturii mainii, inainte ca acestea sa aiba un efect de durata asupra vietii tale de zi cu zi.

Eficacitatea compreselor calde  pentru gat, umar si incheietura mainii ThermaCare a fost demonstrată în numeroase studii. De exemplu, s-a dovedit ca utilizarea compreselor calde ThermaCare impreuna cu fizioterapia este mai eficace decat fizioterapia singura.

                                                 

8 ore de caldura terapeutica in profunzime

2 suprafete adezive

29 x 6,5 cm suprafata de incalzire

Flexibile, se adapteaza la miscare

 

ThermaCare comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii sunt potrivite pentru tratarea durerii musculare si articulare ca urmare a:

 • Tensiunii musculare
 • Suprasolicitarii si a incordarii musculare
 • Intinderilor musculare
 • Artritei

Se pot utiliza compresele calde atat pentru durerea cronica, cat si pentru cea ocazionala.

Nu utiliza compresele calde pe pielea afectata, lezata sau vatamata, pe vanatai si tumefieri sau pe parti ale corpului fara nicio senzatie de caldura.

Instructiuni de utilizare comprese calde pentru umar, gat si incheietura mainii

Deschide ambalajul imediat inainte de utilizare si scoate ThermaCare comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii. Aplica  compresa calda cu suprafetele adezive pe piele, direct pe zona dureroasa a gatului, umarului sau incheieturii mâinii. Faza de incalzire dureaza aproximativ 30 de minute, dupa care este atinsa temperatura de tratament de 40 °C si este menztinuta constanta pana la 8 ore.

1. Deschide ambalajul si scoate compresa calda ThermaCare imediat inainte de utilizare. Celulele de caldura incep sa se incalzeasca imediat ce intra in contact cu aerul.

2. Indeparteaza folia de protectie de pe compresa calda pentru a expune cele 2 suprafete adezive.

3. Ai grija sa nu atingi suprafetele adezive, pentru a nu le reduce efectul adeziv.

4. Tine compresa calda cu ambele maini, astfel incat varful sa fie indreptat in sus, departe de tine.

5. Acum pune compresa calda peste cap pe zona neacoperita a gatului.

6. Netezeste compresa calda din interior spre exterior si fixeaza suprafetele adezive pe piele.

Faza de incalzire dureaza aproximativ 30 de minute, dupa care este atinsa temperatura de tratament de aproximativ 40 °C si este mentinuta constant pana la 8 ore.

Aceasta temperatura ramane constanta pentru restul timpului de tratament indicat.

Pentru o ameliorare eficienta a durerii, poartă compresa calda in mod continuu – pana la 8 ore intr-o perioada de 24 de ore.

ThermaCare comprese calde  ofera o ameliorare de lunga durata de pana la 16 ore. Aceasta inseamna pana la 8 ore cat le porti, plus pana la 8 ore suplimentare de ameliorare dupa ce le indepartezi.

ATENTIE:

 • Compresele calde NU trebuie sa fie niciodata incalzite la cuptorul cu microunde, in cuptor si in niciun alt mod – pericol de incendiu!
 • Daca ai sub 55 de ani, poti purta compresele calde ThermaCare pe timpul noptii.

Datele clinice au aratat ca, dupa utilizarea ThermaCare pe timpul noptii, te trezesti cu o durere semnificativ mai mica si cu mult mai multa flexibilitate.

 • Daca ai 55 de ani sau peste, NU trebuie sa porti ThermaCare comprese calde pentru spate si sold in timpul noptii.

Cu varsta, pielea se subtiază si astfel creste riscul de arsuri. Din acest motiv, trebuie sa folosesti compresele calde doar in timpul zilei. De preferat sa fie purtate peste haine subtiri.

De asemenea, sa iti verifici cu regularitate pielea pentru iritatie si sa consulti un profesionist din domeniul sanatatii, daca este necesar, inainte de a utiliza produsul.

 • In timpul sarcinii, trebuie consultat mai intai un medic cu privire la utilizarea compreselor calde ThermaCare.
 • Daca suferi de diabet, probleme de circulatie, boli cardiace sau artrita reumatoida si vrei să utilizezi compresele calde ThermaCare, trebuie sa soliciti in prealabil sfatul medicului.
 • Compresele calde ThermaCare nu trebuie udate sau spalate, deoarece celulele de caldura vor deveni ineficiente.

Cu toate acestea, transpiratia normala a corpului nu le afecteaza functionalitatea. Transpiratia abundenta, de exemplu prin sport, ar putea slabi adezivul compresei calde.

 • Odata ce oxidarea este completa dupa 8 ore, produsul nu mai poate fi reactivat si trebuie eliminat in mod adecvat impreuna cu deseurile menajere.
 • NU recomandam utilizarea compreselor calde ThermaCare pentru durerea de spate de catre persoanele, inclusiv copii, care nu pot indeparta singure compresele in cazul in care le creeaza disconfort.

Daca puterea caldurii  in profunzime scade, nu aplica imediat alta compresa calda.

Ce se afla in interiorul compreselor calde pentru gat, umar si incheietura mainii?

Pulbere de fier, carbune activat, sare si apa. ThermaCare comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii nu contin substante medicamentoase, dar ofera caldura terapeutica in profunzime. Aceasta caldura patrunde la 2 cm in profunzime, prin piele, in tesutul muscular si imbunatateste circulatia sangelui si aportul de nutrienti in muschi.

Rezultatul: muschiul se relaxeaza si durerea dispare. Este sustinuta repararea tesutului lezat. In acelasi timp, sunt stimulati receptorii de caldura din corp. Aceasta inseamna ca sunt transmisi mai putini stimuli de durere si, astfel, senzatia de durere este redusa.

* ThermaCare comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii sunt disponibile in ambalaj cu 2 comprese.

 

COMANDA COMPRESE CALDE PENTRU GAT, UMAR SI INCHEIETURA MAINII TERMACARE, ONLINE SI IN RATE. LIVRAM GRATUIT IN CEA MAI APROPIATA FARMACIE CATENA SI PRIN CURIERAT RAPID LA PRET AVANTAJOS

The post Comprese calde pentru gat, umar si incheietura mainii ThermaCare – 2 buc appeared first on Catena Pas cu Pas.

Scroll to Top