loader image
Home » Dr. Virgil Ionescu, unul dintre cei 44 de experți internaționali în radiologie selectați pentru realizarea “Spin to the Limit. MRI Principles & Physical challenges”

Dr. Virgil Ionescu, unul dintre cei 44 de experți internaționali în radiologie selectați pentru realizarea “Spin to the Limit. MRI Principles & Physical challenges”

Dr. Virgil Ionescu, Medic Primar Radiologie – Imagistică Medicală la CardioRec, Doctor în Științe Medicale, este unul dintre cei 44 de experți internaționali în radiologie selectați de Olea Medical Academy pentru a contribui la redactarea unei carți despre istoria Imagisticii prin Rezonanță Magnetică, despre cele mai avansate aplicații prin Rezonanță Magnetică care sunt disponibile astăzi în centrele medicale renumite, dar și despre cum arată viitorul Imagisticii prin Rezonanță Magnetică.

“Spin to the Limit. MRI Principles & Physical challenges” este o carte care se adresează deopotrivă atât medicilor radiologi experimentați, dar și celor la început de carieră, și cuprinde inclusiv studii de caz prezentate de medicii implicați în acest proiect.

Dr. Virgil Ionescu prezintă în carte rolul examinării RMN și al softurilor avansate de post-procesare a imaginilor în stabilirea unui diagnostic corect și rapid pentru mai multe cazuri complexe. Varianta eBook a cărții poate fi descărcată gratuit aici https://bit.ly/3s1YXTo

Ne mândrim cu medicii de excelență ai CardioRec și cu realizările lor, și ne bucurăm că putem oferi pacienților noștri acces la expertiză de cel mai înalt nivel.

 

 

 

 

Scroll to Top