loader image

Genuflexiuni pentru un bilet de calatorie gratuit pe mijloacele de transport in comun, la Cluj

Cetatenii din Cluj-Napoca sunt provocati la miscare. Calatorii sunt indemnati sa faca genuflexiuni pentru un bilet de bus gratuit. Biletul de Sanatate, proiectul sportiv dedicat comunitatii care a avut succes si in trecut, a revenit incepand de saptamana aceasta.
Potrivit organizatorilor, este cea de-a treia faza a programului initiat de Sports Festival, cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca si al Consiliului Local.

“Calatorii pot, din nou, sa obtina un bilet de autobuz gratuit in schimbul a 20 de genuflexiuni, executate in maxim doua minute”, se arata intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, automatul care citeste miscarile si emite biletele de sanatate a fost reamplasat in statia de autobuz Memorandumului Sud din Cluj-Napoca, iar tichetele de calatorie astfel obtinute vor fi valabile 7 zile de la data emiterii, pentru orice calatorie in reteaua de transport public urban din municipiul Cluj-Napoca.

„Suntem bucurosi sa revenim cu Biletul de Sanatate, un proiect cu mare priza la public prin care am determinat atat de multa lume, de toate varstele, sa faca miscare. De altfel, aceasta este si misiunea noastra: de a inspira oamenii sa faca miscare, sa descopere ce sport li se potriveste si sa lase acel sport sa le transforme viata. Ii provocam din nou pe clujeni sa obtina bilete si o portie de sanatate”, a declarat directorul executiv al Sports Festival, Mirel Alexa, potrivit comunicatului.

Biletul de Sanatate este un proiect dedicat comunitatii care imbina tehnologia cu miscarea si prin care se creeaza o legatura directa intre activitatea fizica si beneficiul simbolic primit. Exercitiile alese sunt usor de realizat de oricine si au un aport benefic major pentru persoana care introduce miscarea in rutina zilnica.

Etichete: genuflexiuni, bilet de calatorie gratuit, mijloace de transport in comun cluj

The post Genuflexiuni pentru un bilet de calatorie gratuit pe mijloacele de transport in comun, la Cluj appeared first on Edumedical.

Scroll to Top