Sari la conținut
Clinica Stomatologica » Implant dentar Straumann

Implant dentar Straumann

Straumann. Lider în implantologia dentară.

Alegerea a peste 18 milioane de pacienți din întreaga lume!
Origine: Elveția
Material: titan de grad 4, Roxolid sau zirconiu

De ce Straumann?

Implanturile dentare Straumann sunt implanturi dentare de cea mai bună calitate; sistemul Straumann folosește cele mai fine materiale și cea mai recentă tehnologie pentru a produce cele mai bune rezultate. Implanturile dentare Straumann oferă standarde optime de funcționalitate, precum un confort sporit și o estetică îmbunătățită.

Consultă lista cu preturi

Afla preturile si pachetele promotionale pentru implanturile Straumann.

7 motive pentru care Straumann este implantul dentar potrivit ție:

Proces de tratament rapid și simplu.

Garanția pe viață este asigurată de calitatea premium a materialelor.

Integrare optimă cu țesutul oral.

Vindecare rapidă.

Estetică deosebită.

Versatilitate, biocompatibilitate maximă.

Pot ancora coroane unice, punți dentare sau proteze dentare, existând un tratament adecvat pentru pacienții cu orice număr de dinți lipsă.

Bucura-te in continuare de un zambet perfect!

Uneori, din cauza pierderii unui dinte din diverse cauze, nu există altă opțiune decât efectuarea unui tratament cu implant dentar.

Din ce este format implantul? ​

Implanturile dentare conice Straumann sunt fabricate din titan, care se integrează în osul maxilarului fără a provoca iritarea gingiilor sau a dinților vecini. Implanturile dentare Straumann pot fi utilizate ca ancoră pentru o singură coroană, o punte dentară sau o proteză dentară. Roxolidul reprezintă materialul inovator brevetat de Straumann, implanturile fiind realizate dintr-un aliaj de titan și zirconiu. Acesta nu provoacă reacții alergice și se integrează perfect în os. Nu ezitați să vizitați clinica noastră dentară dacă aveți întrebări despre pierderea unui dinte. Profesioniștii noștri au experiența și pregătirea necesară pentru a pentru a oferi soluțiile de care aveți nevoie.

Clinicile Dr. Eidelman le oferă pacienților un Pachet complet Implant Straumann BLX pentru asigurarea celor mai bune rezultate clinice. Acesta cuprinde:

Implanturile Straumann

Tehnologia inovatoare și calitatea premium fac ca produsele Straumann, fabricate în Elveția, să se bucure de încrederea pacienților și a medicilor stomatologi din întreaga lume, iar peste 18 milioane de implanturi sunt deja utilizate la nivel global. Fiecare pacient ce beneficiază de un implant Straumann, primește un pașaport ce asigură garanția produselor.

Studiile ne arată că implanturile Straumann dispun de cea mai bună rată de osteointegrare din lume: 98-100%. În plus, Straumann poate reprezenta soluția ideală pentru pacienții cu diabet sau osteoporoză, rata de succes în cazul pacienților fiind de aproape 100%.

Sistemul de implant dentar Straumann a fost dezvoltat pe baza a peste 35 ani de cercetări științifice. Compania a fost fondată în 1954 și are o reputație excelentă pentru calitate și cercetare. Totodata compania elvețiană lucrează alături de institute internaționale, precum Asociația Europeană pentru Osteointegrare și Echipa Internațională de Implantologie, pentru a dezvolta produse care să răspundă nevoilor pacienților și să ofere cele mai bune rezultate posibile.
În încercarea de a rămâne un lider mondial în stomatologie implantară, restaurativă și regenerativă, Straumann dezvoltă și produce continuu implanturi dentare inovatoare.

Contactează-ne