Sari la conținut
Clinica Stomatologica » Implant dentar Zimmerold

Implant dentar Zimmerold

Un zâmbet încrezător cu Zimmer!

Alege calitate premium și garanție pe viață. Alege Zimmer.

Motivele pentru care Zimmer este implantul dentar potrivit ție:

Recuperarea rapidă datorită formei implantului ce asigură o inserție corespunzătoare.
Tehnologie inovatoare în domeniul stomatologiei implantologice.
Rata de succes ridicată datorită tehnicilor regenerative folosite în cadrul procedurilor.
Garanția pe viață este asigurată de calitatea premium a materialelor.
Vizite mai puține la cabinetul stomatologic, întrucât metodele de tratament sunt mai restrânse ca timp.
Rezultate optime obținute indiferent de provocările cazului clinic.
Aspect natural și rezultat estetic superior.

Continuă să zâmbești! Implantul Zimmer este soluția ideală pentru tine. Implanturile dentare au fost folosite cu succes în cazul persoanelor la fel ca tine, fiind o alternativă sigură, dovedită din punct de vedere medical, care oferă o viață încrezătoare.

De ce să aleg Zimmer?

Implantul dentar Zimmer este fabricat în Statele Unite și reprezintă o tehnologie inovatoare în domeniul implantologiei moderne. În cazul în care te ferești să zâmbești din cauza unui dinte lipsă sau a multor dinți lipsă, a sosit momentul să știi că există o soluție minim invazivă, fiind un tratament de suprafață, pentru tine: implantul Zimmer. Specialiștii din domeniul implantologiei apreciază integrarea optimă în structura osoasă a pacientului și a protejării țesuturilor pacientului. Studiile internaționale realizate până în prezent înregistrează o rată de succes foarte mare.

Zimmer Biomet continuă să fie lider de piață în dezvoltarea de produse de clasă mondială în implantologie. Acesta face parte din Zimmer Holdings, Inc., lider mondial în proiectarea, dezvoltarea, producția și comercializarea de implanturi reconstructive ortopedice, inclusiv articulare și dentare, implanturi pentru coloana vertebrală și traumatologice și produse aferente chirurgiei ortopedice. De peste 30 de ani, Zimmer Biomet au aplicat cea mai avansată tehnologie în dezvoltarea de soluții durabile pentru pacienți.

Compania Zimmer are o istorie bogată în domeniul medicinei dentare. Cu peste 400 de brevete în domeniu și având o acoperire largă la nivel internațional, cu produse vândute și reprezentate în peste 100 de țări. Implanturile dentare Zimmer vin într-o varietate de forme și dimensiuni. Fiecare design diferit a fost creat pentru a se asigura că pot beneficia cât mai mulți pacienți de plasarea implantului dentar.

Clinicile Dr. Eidelman oferă pacienților un Pachet complet Implant Zimmer pentru asigurarea celor mai bune rezultate clinice. Pachetul este gândit de echipa noastră de specialiști pentru a corespunde nevoilor pacienților. Acesta cuprinde:

Pachetul complet Implant Zimmer dispune de o reducere de 500 euro.

Din ce este format implantul?

Implanturile Zimmer sunt realizate din aliaj de titan de grad 5 – aliaj superior calitativ față de alte implanturi prezente pe piață! Are un corp conic ce ajută la expandarea crestelor osoase înguste și comprimă osul moale. 

La finalul procedurii, se obține un nivel optim de stabilitate și permite inserarea ușoară a implantului. Nivelul implantării crește rezultatele estetice la final – pentru un zâmbet perfect, complet și strălucitor! 

Există 3 tipuri de implanturi Zimmer, fiecare fiind creat în funcție de situația și complexitatea fiecărei proceduri dentare: Implantul Trabecular de Metal, Tapered Screw Vent, Implant One-Piece.