loader image
Home » Lampa Philips Zoom

Lampa Philips Zoom

 

Dinți mai albi cu până la 8 nuanțe, în doar 45 de minute.

Încearcă cel mai nou sistem de albire profesională, care nu creează sensibilitate dentară, cu lampa Philips ZOOM Whitespeed.

 

 

Fiecare dintre noi visăm să avem un zâmbet mai alb care să atragă toate privirile. Niște dinți pătați sau îngălbeniți, pot oferi o imagine neplăcută, de aceea tot mai multe persoane își doresc să aducă îmbunătățiri danturii.

 

În timp, au apărut o mulțime de modalități care te ajută să obții dinți mai albi sau să îți menții un zâmbet strălucitor, însă de multe ori albirea făcută acasă, fie are efect doar pe termen scurt, fie creează sensibilitate dentară. De aceea, este recomandat ca tratamentul de albire al dinților să aibă loc într-un cabinet stomatologic, asta pentru că în acest fel ai parte atât de control de specialitate, cât și proceduri sigure pentru dinții tăi.

 

Tratamentul de albire cu lampa Philips ZOOM Whitespeed este disponibil și în clinica Alverna Dental Studio. Este un tratament de ultimă generație, care oferă efecte vizibile instant și care nu sensibilizează dinții. Sistemul ZOOM Whitespeed LED de la Philips este pe primul loc în Statele Unite pe piața sistemelor de albire profesională.

 

 

Dinți cu până la 8 nuanțe mai albi în doar 45 de minute.

 

Procedeul de albire cu lampa Philips ZOOM Whitespeed este sigur și rapid. În doar 45 de minute dinții tăi pot devenit cu până la 8 nuanțe mai albi, fără să simți apoi niciun disconfort. În urma tratamentului, pacientul nu mai este nevoit să vină pentru o a doua ședință. Rezultatele se mențin pe o perioadă îndelungată, efectul depinzând de obiceiurile dentare ale acestuia.

 

 

Gel cu concentrație de peroxid de hidrogen redusă

 

Pentru tratamentul cu lampa Philips ZOOM Whitespeed se folosește un gel de albire care conține o concentrație scăzută  de peroxid de hidrogen, de doar 6%. Chiar și așa, efectul este unul maxim, datorită lămpii speciale cu LED. Lampa crește eficiența gelului de albire care descompune pigmentarea găsită în smalț sau dentină.

 

 

Gelul de albire nu sensibilizează, ci întărește smalțul dentar

 

Spre deosebire de alte geluri de albire, cele folosite pentru tratamentul cu lampa Philips ZOOM au în componență substanțe prietenoase, precum fosfat de calciu amorf, azotat de potasiu și fluorură, care reduc sensibilitatea dinților și întăresc structura smalțului. Fosfatul de calciu amorf, numit și „sticlă lichidă”, conține minerale active care remineralizează țesutul dentar, corectează micro defectele, prin etanșarea tubulilor dentinari, ducând la reducerea sensibilității dinților.

 

Încearcă și tu cea mai nouă și mai sigură tehnologie de albire disponibilă în întreaga lume și bucură-te de un zâmbet strălucitor de durată!

 

Articolul Lampa Philips Zoom apare prima dată în Alverna Dental Studio.

Scroll to Top