loader image
Home » Nastere Cezariana Medlife Grivita Ianuarie 2022 Dr. Valentin Tirsu

Nastere Cezariana Medlife Grivita Ianuarie 2022 Dr. Valentin Tirsu

Inca din primele saptamani de sarcina am mers la doamna Dr. Borina Raluca, avand abonament la Medlife si mi-a placut de la inceput abordarea dansei. Foarte deschisa, discuta fiecare detaliu, explica amanuntit despre orice problema, testare si optiune.

Eu am avut mai multe probleme, de la varsta mai inaintata, pana la o medicatie pe care a trebuit sa o iau pe perioada sarcinii, neobisnuita sau recomandata in mod normal, insa am cantarit riscuri versus beneficii si pana la urma am putut sa continui cu medicatia. In plus am avut si o incompatibilitate de RH, al meu fiind negativ.

Sarcina a fost micuta, dar cu o evolutie constanta si buna, inclusiv in perioada in care am avut covid in luna a 6 a de sarcina, desi aveam ambele vaccinuri facute.

Am putut sa comunic cu doamna Dr. Borina foarte usor prin mesaje,telefon oricand am avut nevoie, chiar este o persoana deosebita careia ii pasa de pacientii sai.

Aveam programata cezariana pe 4 ianuarie 2022, insa bebe a vrut sa vina mai devreme cu 2 zile, si la 4 dimineata au inceput contractiile si rupere membrane. Doamna doctor nu a putut fi in spital cand am nascut, dar a venit la mine in rezerva imediat ce s a intors in oras.

Am nascut, printr-un mare noroc, si cu ajutorul doamnei Dr. Borina, cu domnul Dr. Tirsu, care s-a intamplat sa fie in spital in noaptea in care am ajuns acolo, imediat dupa revelion (1 spre 2 ianuarie). Totul a decurs excelent la cezariana, am nascut un bebe mic cu o greutate de 2,83 kg si 48 cm, dar perfect sanatos.

Serviciile de dupa sunt foarte ok, rezerva curata si asistentele prezente oricand, mancarea buna, calmate cat am avut nevoie, fara discutii. Unele dintre asistente aveau pareri contradictorii cu cele ale altor asistente, ceea ce m-a amuzat putin, dar overall, m-am simtit bine la ei si bebe a fost ingrijit cum trebuie.

Cum au spus si ceilalti, organizare buna, curatenie, sedinta masaj, consultatie psihologica, consultanta in alaptare, doua vizite ale domnului doctor Tirsu, un om deosebit de cald si un doctor excelent, care mi-a lasat cea mai mica si mai frumoasa cicatrice cu putinta.

A meritat si tot la Medlife Grivita as naste daca ar fi nevoie.

Corina

Postarea Nastere Cezariana Medlife Grivita Ianuarie 2022 Dr. Valentin Tirsu a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top