loader image

Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Februarie 2023 Dr. Sammouh Kaiss

Buna tuturor!

Sunt aici sa imi impartasesc experienta cu voi, experienta pe care am avut-o in cadrul Maternitatii Regina Maria Baneasa.
De la inceputul sarcinii, medicul care mi-a urmarit evolutia acesteia a fost domnul Dr. Sammouh Kaiss. Nu eram foarte sigura daca sa aleg o maternitate privata sau una de stat, dar dat fiind faptul ca l-am ales pe domnul doctor si am rezonat cu dumnealui, am ales sa nasc pana la uram la Regina Maria.

A fost o decizie pe care am cantarit-o mult, auzeam tot felul de povesti despre costuri suplimentare, nejustificate, diagnostice puse fara explicatii, dar mi-am asumat si am mers mai departe. Dorinta mea a fost sa nasc natural, asadar domnul doctor m-a sustinut pana in ultima clipa.

Pe 02.03 contractiile au inceput sa apara, noi nefiind din Bucuresti, am plecat spre spital. Am tinut legatura cu domnul doctor pe Whatsapp tot timpul. Ajunsi la camera de garda si controlata de medicul de garda, s-au hotarat sa ma interneze.

Toate bune si frumoase, am intrat in sala de pretravaliu, am avut alaturi doua moase de nota 20+, pe una din ele stiu ca o chema Aura (cred ca nici mama daca era nu se comporta asa frumos cu mine), si m-am simtit minunat cu ele. Eu am ales epidurala pentru a imi face viata usoara si nu regret deloc, pentru ca durerile contractiilor au disparut instantaneu. Pe cand eram dilatata 8 cm, domnul doctor a rupt membranele iar in clipa aceea colul a inceput sa se stranga la loc. Bebe intrase in suferinta fetala si incepuse sa faca meconiu, asa ca din toata dorinta mea de a naste natural, am ajuns la cezariana de urgenta.

Era ultimul lucru pe care mi-l doream sa il aud atunci, dar domnul doctor a luat cea mai buna decizie pentru bebe. Cezariana a durat foarte putin iar apoi am putut sa imi vad bebelusul. Recuperarea a fost foarte rapida, nu am avut dureri, doar disconfort.

In ceea ce priveste conditiile din spital, nu am nimic sa reprosez, au fost impecabile. Nu am avut costuri in plus, bebe a stat ziua cu mine, iar noaptea la neonatologie.

Daca o sa mai raman insarcinata, cu siguranta domnul Dr. Sammouh Kaiss va fi cel care imi va urmari sarcina si evident, nasterea va fi tot cu dansul, indiferent de maternitatea la care va activa.

Multumesc!

Postarea Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Februarie 2023 Dr. Sammouh Kaiss a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top