loader image
Home » Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Ianuarie 2023 Dr. Nica Denisa

Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Ianuarie 2023 Dr. Nica Denisa

Buna ziua,
Am nascut prin cezariana la Spitalul Sanconfind din Poiana Campina la data de 27.01.2023, sub atenta ingrijire a doamnei Dr. Denisa Nica.
Sunt pacienta dansei de multi ani, iar faptul ca dansa aduce copilasii pe lume la Sanconfind a fost un mare plus, eu locuind in Ploiesti si auzind numai lucruri bune despre aceasta maternitate.
Cu aproximativ o saptamana inainte de cezariana, am fost la controlul preanestezic, unde m-a intampinat doamna Dr. Delia Bucur, un medic foarte bun cu un suflet frumos care mi-a povestit cum va decurge operatia (a fost exact cum mi-a povestit dansa❤️).

Data de 27.01.2023 a venit cu emotii foarte mari si cu zapada multa❄️Personalul medical m-a intampinat cu caldura, m-au indrumat catre rezerva in care am stat, am decis sa intre si sotul meu in sala de nasteri si am asteptat momentul cel mare.

In sala de operatie, foarte multa lume in jurul meu, fiecare cu cate un task, zambetul doamnei doctor Nica, m-a linistit. Am nascut un baietel de nota 10, tati l-a luat in brate imediat dupa ce l-au curatat si a venit cu el la pieptul meu (asta in timp ce dna doctor incheia operatia). Astea sunt niste momente magice ce nu pot fi descrise in cuvinte, doar simtite.Am fost la terapie intensiva cateva ore, a stat si sotul meu langa mine, l-au adus si pe bebe si mi l-au pus la piept. Vreau sa subliniez si sa repet: se pune foarte mare accent pe alaptat, lucru care nu se intampla in multe locuri. Te indruma, te invata, te sustin. Nu exista, nu am lapte sau bebe nu suge, exclus!!

Dupa terapie intensiva, am petrecut 3 zile in salon single (am optat pt salon single, deoarece consider ca in momentele acelea ai nevoie de intimitate). Emotiile pe care le-am avut inaintea operatiei au fost mai mari decat recuperarea de dupa operatie. Doamnele asistente nu te lasa cu dureri, baga lichidul minune pe cateter.

Am avut parte de baita demonstrativa la care a participat si tati, mai mult el decat eu…..:) M-au invatat ce am de facut acasa, mi-au dat si un ghid.Doamna Dr. neonatolog  Eugenia Grumezescu, mi-a explicat pe intelesul meu totul despre analizele lui bebe si despre ingrijirea lui acasa. Multumesc, dna doctor!

In concluzie, sunt foarte multumita de alegerea facuta, nu m-am indoit nicio secunda ca nu va fi bine. Multumesc intregului personal medical pentru profesionalismul de care dati dovada si pentru empatie.❤️

Postarea Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Ianuarie 2023 Dr. Nica Denisa a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top