loader image

Nastere Naturala Filantropia Bucuresti Februarie 2022 Dr.Iancu George

Ma pot declara o mamica norocoasa, care a ajuns pe mainile persoanei potrivite. Am aflat cu emotie in Mai 2021 ca sunt insarcinata, o veste ce ne-a bucurat maxim pe toti!

Nu m-am grăbit la controale, am fost foarte linistita si increzatoare in mine si in tot ceea ce urma sa se intample. Am ajuns la control cand aveam 3 luni, linistita si curioasa sa vad minunea din pantecul meu.

In alegerea medicului am avut 2 principii: sa fie barbat si tanar, avand ceva reticente catre femeile care profesează aceasta latura a medicinei si catre „pomul laudat” , profesori doctori, care pot trata superficial, nefiind a „big deal” pentru ei.

La recomandarea unui prieten, am ajuns la domnul Dr. George Iancu, un medic de milioane, UN DOCTOR CARE SE RESPECTA SI ISI RESPECTA MESERIA!

M-a primit glumet, calm si rabdator. La fiecare control discutam tot ceea ce trebuia vorbit, fara drame, panici si supramedicatie. Scurt si la obiect! Am apreciat enorm asta. Plecam mereu lamurita asupra tuturor aspectelor si linistita. Nu l-am deranjat cu telefoane, pentru ca pur si simplu imi transmitea tot ce aveam nevoie la controale. Intr-adevar e un medic foarte ocupat, dar care isi respecta pacientii! Sarcina a decurs bine, fara probleme, intr-o stare Zen.

La ultimul control pe data de 16.02, mi-a zis ca am colul sters si ca maine nastem. Asa a fost! A doua zi m-am prezentat la spitalul Filantropia Bucuresti, si m-am internat, treaba ce a durat mai mult decat nasterea in sine????pentru ca am ajuns la 8 am si abia la 15:00 eram in salon.

La 16:00 m-au preluat in sala de travaliu, si mi s-a indus nasterea pentru ca bebelina nu dadea nici un semn ca vrea sa iasa si aveam nevoie si de antibiotic in travaliu, avand un streptococ grup B. Mi s-a administrat oxitocina si antibiotic si apoi, dupa 1h 45 min am nascut.

Domnul Dr. Iancu a glumit tot timpul cu mine in timpul nașterii si mi-a creat confortul de care aveam nevoie, fiind in pandemie si cu multe restrictii. Am simțit ca nu am langa mine doar un doctor ci si un prieten. Corpul meu a cooperat foarte bine, iar durerile nu au fost atat de groaznice. Am nascut repede, asa cum imi si spusese dansul cu o zi inainte „sunteti sportiva, 2-3 scremete si gata” asa a fost!

Il recomand cu cea mai mare caldura ep domnul doctor, este un medic de excepție!

Legat de spitalul Filantropia va pot spune ca este curat, mancarea este adusa de o firma de catering si este foarte gustoasa, si majoritatea personalului este atent si saritor. A doua zi dupa nastere a venit o domana  doctor de la neonatologie, nu ii stiu numele, o prezenta calda si placuta si ne-a explicat absolut tot ce trebuie sa facem cu bebeii de acum inainte. Eram 3 fete in rezerva si toate ne notam sfaturi si recomandari. In plus am primit ajutor si in initierea alaptarii.

Nu regret ca am ales acest spital, deci un big up pentru domnul  Dr. George Iancu si Spitalul Filantropia!

Postarea Nastere Naturala Filantropia Bucuresti Februarie 2022 Dr.Iancu George a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top