Sari la conținut

Îngrijire dentară pentru copii

Child Visiting Dentist Closeup

În calitate de părinți, am trecut cu toții prin situația în care copilul nu dorește să meargă la clinica stomatologică, refuzând să stea pe scaunul operator pentru efectuarea tratamentului.

La Dr. Clinica Eidelman, punem un accent deosebit pe furnizarea unei experiențe de tratament diferite și plăcute pentru copii. Abordarea noastră unică de tratament și tehnologia facilitează copiilor posibilitatea efectuării tratamentelor dentare fără teamă. În urma intervențiilor dentare, copiii zâmbesc și pleacă relaxați din clinica noastră.

În clinica noastră, pedodonția (stomatologia pediatrică) este realizată de către un medic cu o abordare unică,dedicat copiilor. Îngrijirea dentară a copiilor presupune efectuarea  tratamentelor de întreținere, care pot fi realizate într-un mod plăcut și ușor.

În plus, avem posibilitatea de a efectua toate tratamentele dentare pentru copii sub sedare ușoară sau sub influența “funny gas” prin inhalosedare, sub licența Ministerului Sănătății. Tratamentul cu inhalosedare ajută copilul să se relaxeze, să fie mai calm, să coopereze mai ușor și să nu simtă durere sau disconfort.