Sari la conținut
Clinica Stomatologica » Premieră: Tratamente medicale decontate în România, pentru persoanele care locuiesc în UK, Irlanda și Norvegia

Premieră: Tratamente medicale decontate în România, pentru persoanele care locuiesc în UK, Irlanda și Norvegia

Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București – centrul de excelență medicală dedicat pacienților cu afecțiuni cardiovasculare – extinde plaja serviciilor decontate pentru pacienții din afara țării cu încă două state- Irlanda și Norvegia, pe lângă UK, cu care Spitalul era deja în contract. Astfel, pacienții (români și străini) din UK, Irlanda și Norvegia pot beneficia de investigații și intervenții minim-invazive cardiovasculare la Spitalul Angiomedica pe asigurarea publică de sănătatea.

Astfel, în premieră națională pentru spațiul medical privat românesc, pacienții rezidenți în cele trei țări și care sunt asigurați în sistemele de sănătate de stat, pot beneficia de decontarea serviciilor medicale supra-specializate, în cadrul Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București.

Toate tratamentele medicale se vor rambursa de casa de asigurări a țării respective, pentru orice pacient care a fost acceptat pentru investigații și tratament în cadrul Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica din București.

”Pacienții optează pentru serviciile medicale în Spitalul nostru din două motive: medicii noștri sunt foarte bine pregătiți și prețurile tratamentelor medicale sunt mult mai scăzute decât în UK, Irlanda și Norvegia. Cele mai solicitate servicii medicale de la Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica sunt intervențiile minim-invazive precum: coronarografia, arteriografia, angioplastia, ablația, electrofiziologia și chirurgia vasculară”, a declarat Cecilia Covrig, președintele Consiliului de Administrație a Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica.

Despre Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica

Înființat în 2017, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica este primul centru privat de diagnostic care oferă examinare, tratament minim-invaziv și monitorizare pacienților cu afecțiuni cardiovasculare atât din București, cât și din țară și străinătate. Acesta este o instituție medicală specializată în cardiologia clinică, tehnici hibride, proceduri endovasculare, chirurgie minim-invazivă cardiovasculară, aritmologie și electrofiziologie. Serviciile medicale sunt în regim ambulatoriu, de spitalizare de zi și continuă (min. 24 ore) în saloane cu grad ridicat de confort și igienă.

Articolul Premieră: Tratamente medicale decontate în România, pentru persoanele care locuiesc în UK, Irlanda și Norvegia apare prima dată în 360medical.ro.