Sari la conținut

Premieră în România: Dispozitiv de vindecare MagDent - Ghid complet

Ce este tehnologia MagDent?
Clinicile Dr. Eidelman au adus în premieră în România cea mai nouă tehnologie în rândul dispozitivelor de vindecare: MagDent. Oferim în exclusivitate clienților noștri tehnologia unică ce micșorează perioada de vindecare cu de până la 3 ori mai repede după plasarea implantului. Întreaga echipă formată din medici cu multiple specializări, cu o experiență internațională de peste 30 de ani este orientată spre a oferi servicii premium stomatologice cu ajutorul tehnologiilor de elită lansate pe piața internațională. În momentul actual suntem singura clinică din România, chiar din Europa ce asigură dublarea eficientizării implantării în os cu noul dispozitiv MagDent. Ne-am dorit să inovăm domeniul implantologiei pentru a veni în sprijinul pacienților oferind o soluție pentru cei ce au nevoie de implanturi dentare, mărind cu 60% densitatea osului format în jurul implantului.

Acum persoanele care au un sistem osos deficitar din cauze medicale diverse au o nouă șansă de reușită a implantului dentar. Spre exemplu, persoanele ce suferă de diabet reprezentau o categorie de pacienți în cazul cărora implantul dentar nu era cea mai bună soluție. Dispozitivul de vindecare MagDent îmbunătățește calitatea osului, contribuind la reușita cazurilor cu deteriorări osoase sau în rândul celor care au boli autoimune (diabet, osteoporoză, etc.), dar și a fumătorilor înrăiți. 

Acest dispozitiv este destinat pacienților cărora în mod normal le-ar fi refuzată procedura sau la care ar dura foarte mult refacerea unui implant dentar, persoane cu afecțiuni speciale precum cele:
– Diabetice
– Osteoporotice 
– Cardiace

Tehnologia medicală israeliană numită MagDent a dezvoltat un nou dispozitiv de vindecare electromagnetic ce accelerează osteointegrarea (conexiunea dintre os și implant) cu 300%. Micuțul dispozitiv (numit MED) conține o baterie ce este atașată în vârful implantului și emite pulsații electromagnetice, activând o integrare și reparare mult mai rapidă a masei osoase înconjurătoare.

Alege cea mai nouă tehnologie în premieră în România ce micșorează perioada de vindecare cu de până la 3 ori mai repede după plasarea implantului. 

Profită de oferta de lansare exclusivă în clinica noastră de 300 euro pentru dispozitivul de vindecare MagDent sau alege unul din pachetele IMPLANT + DISPOZITIV DE VINDECARE MAGDENT.

Beneficiile dispozitivului de vindecare MagDent:

Repiditate

Accelerează procesul de vindecare cu 300%

Eficiență

Îmbunătățește și eficientizează implantarea în os cu 50%

Durabilitate

Mărește densitatea osului format în jurul implantului cu 60%

Calitate

Îmbunătățește calitatea osului cu 60% - este cea mai bună soluție pentru pacienții ce au o calitate îndoielnică a sistemului osos

Sigură

Implică mult mai puțină deteriorare osului.

Succes

Mărește rata de succes a procedurilor de implantologie

Satisfacție

Oferă satisfacție pacienților datorită eficienței sale

Fără riscuri

Înlătură cu mult necesitatea de a aplica proceduri de reparație ulterioare asupra implantului

De ce să alegeți Clinicile Dr. Eidelman pentru soluționarea problemelor dvs dentare?

Servicii profesionale dentare

Oferim servicii profesionale dentare în cadrul unei echipe prietenoase, cu experiență de cel puțin 30 de ani

Curățenie și igienizare

Curățenie și igienizare constantă a clinicii conform unui protocol ferm - oferim un mediu anti-bacterian!

Tehnici avansate și echipament de ultimă generație

Folosim tehnici avansate și echipament de ultimă generație, adus din străinătate, tocmai pentru ca fiecare procedură realizată să se ridice deasupra standardelor stomatologice internaționale

Orientați către pacienți

Noi ne primim pacienții ca într-o familie, într-o atmosferă plăcută, familială, fără să stârnim anxietatea și frica de doctor!

Inovatori și transparenți

Suntem inovatori, avem o soluție pentru fiecare problemă apărută și ne plac provocările! Suntem transparenți în tot ceea ce facem și ce-ți spunem, deoarece știm că sinceritatea este cheia către cele mai frumoase relații interumane! Empatizăm cu fiecare pacient, îi înțelegem problemele și dorim mereu să-l cunoaștem mai bine!

Prețuri accesibile

Prețuri accesibile tuturor pacienților noștri și posibilități multiple de finanțare. Intreabă consultanul nostru!
Cum se realizează tehnologia MagDent în implantologie? Tot ce trebuie să știi!

Fiind un dispozitiv inovator, unic pe piața din România, chiar din Europa, vă asigurăm de calitatea și siguranța utilizării sale. Câmpul electromagnetic reprezintă doar 1% din radiațiile limitate permise dispozitivelor medicale. Este important de precizat că produce un câmp electromagnetic pe o rază de 1-2 mm în jurul noului implant, fără a afecta implanturile vecine. MED a fost testat în instituții și laboratoare standarde și dispune de toate certificările necesare utilizării în Europa.


MED vine de la Miniaturized Electromagnetic Device, iar acesta este destul de mic încât să se potrivească cu majoritatea implanturilor dentare. MED are forma unui simplu dispozitiv de vindecare și este ușor să fie integrat în implant. Este înlăturat la finalul perioadei de tratament, în funcție și de protocolul urmat de medicul implantolog.

15063 (1)

Structura unui bont de vindecare obișnuit.

pasted-image-0-2 (1)

Structura unui bont MED folosind tehnologia MAGDENT.

Ce spun pacienții noștri: