loader image

Testari Babes-Papanicolau si HPV gratuite pentru femeile din Regiunea Sud-Muntenia

Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului (INSMC) ‘Alessandrescu-Rusescu’ din Bucuresti deschide Centrul de preventie, depistare precoce, diagnostic si tratament precoce al cancerului de col uterin, pentru femeile din Regiunea Sud-Muntenia.

Astfel, femeile cu docmiliul in judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman vor beneficia de testare gratuita HPV si Babes-Papanicolau.

“S-a deschis un nou centru de testare si depistare a cancerului de col uterin in cadrul Institutului National pentru Sanatatea Mamei si Copilului ”Alessandrescu-Rusescu”. Femeile cu varsta cuprinsa intre 24 si 64 de ani, cu domiciliul in judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Ialomita, Giurgiu, Prahova si Teleorman, beneficiaza de testari GRATUITE Babes-Papanicolau si HPV”, potrivit unui anunt al Fundatiei Renasterea.

Femeile se pot programa la o testare gratuita Babes-Papanicolau (pentru categoria de varsta 24-29 de ani) sau HPV (pentru categoria de varsta 30-64 de ani).

Programarile se pot face telefonic, de luni pana vineri, intre orele 8,00 – 14,00/

Proiectul SCCUT – Screening pentru Cancerul de Col Uterin si tratament precoce Regiunea Sud-Muntenia este un proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, este derulat de Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Alessandrescu-Rusescu INSMC – Spitalul Clinic Polizu, in parteneriat cu Fundatia Renasterea, Centrul FILIA si Sastipen – Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate.

Etichete: testare gratuita Babes-Papanicolau, testare gratuita HPV

The post Testari Babes-Papanicolau si HPV gratuite pentru femeile din Regiunea Sud-Muntenia appeared first on Edumedical.

Scroll to Top