loader image
Home » Tombola Danturii Sanatoase – Castiga un voucher de 500 lei

Tombola Danturii Sanatoase – Castiga un voucher de 500 lei

???? Tombola Danturii Sănătoase

✨ Poti Castiga un Voucher de 500 Lei!

????Vino la un Consult Stomatologic

in perioada 17 August – 30 August 2021

????Câștigătorul va fi ales prin extragere pe random.org și va fi anunțat pe 31 august 2021 prin mesaj și prin comentariu la postare pe paginilor  noastre de Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant si Instagram:https://www.instagram.com/artimplant

????P.S. Înscrierea se face DOAR în baza programării la un consult dentar (în valoare de 100 de lei). Alte comentarii cu datele personale la postari nu sunt luate în calcul pentru tragerea la sorți.

????Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Regulament Tombola Danturii Sănătoase

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului „Tombola Danturii Sănătoase” (denumit in continuare„Concursul”) este Art Implant, cu sediul in Bucuresti, Bld. Corneliu Coposu, Nr. 35, Etaj 1. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in  perioada 17 august- 30 august 2021,  pe paginile de Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant si Instagram:https://www.instagram.com/artimplant

Extragerea se va face pe 31 august.

Castigatorul va fi anuntat pe site, paginile de Facebook si Instagram Art Implant.

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Premiul va fi revendicat si realizat in Bucuresti, in cabinetul Art Implant.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate al participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/ si pe aplicatia de mobile Instagram.

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorilor.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla de concurs de pe site https://www.artimplant.ro/  si paginile Art Implant de pe Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant si Instagram:https://www.instagram.com/artimplant. Participantii se pot inscrie in concurs in  perioada 17 august- 30 august 2021, cu extragere pe 31 august, astfel:

1.  Programeaza-te la un consult dentar Art Implant pe https://www.artimplant.ro/

2. Optional, poti urmari paginile de Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant si Instagram:https://www.instagram.com/artimplant

3. Dupa ce ai castigat premiul, ne poti contacta in 48 de ore pentru a- confirma premiul si pentru a te programa la noi in cabinet, sunand la numarul de telefon:  021.321.11.11 / 0731.321.111.

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Tragerea de sorti va avea loc pe data de 31 august 2021.

Se va acorda ca premiu:

1. 1 premiu/voucher in valoare de 500 de lei

Mentiune. Utilizatorii care nu s-au programat si au beneficiat de un consult dentar, nu pot participa, chiar daca au comentat la postare.

Castigatorul va fi anuntat pe 31 august 2021, intr-o postare dedicata pe paginile noastre de Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant si Instagram:https://www.instagram.com/artimplant si va trebui sa confirme premiul in 48 de ore.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul va fi ales printr-o extragere pe random.org si ales pe data de 31 august 2021. Toti participantii la concursul „Tombola Danturii Sănătoase” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Castigatorul va primi si un mail de notificare.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorului concursului i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului pe data de 31 august 2021 dupa incheierea extragerii, astfel: i se va afisa numele pe site, pe pagina Art Implant de pe Facebook si Instagram intr-o postare dedicata.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 48 de ore confirmarea si informatiile solicitate de Organizator prin acelasi mecanism, acesta va extrage altii noi. Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorilor din motive care nu tin de el.

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 30 august 2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora – de natura a face imposibila derularea.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook Art Implant. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe Facebook https://www.facebook.com/ArtImplant si Instagram:https://www.instagram.com/artimplant

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina la sursa si sa vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor castigatori ai Concursului.

SECTIUNEA 13. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Art Implant si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Articolul Tombola Danturii Sanatoase – Castiga un voucher de 500 lei apare prima dată în Art Implant – Stomatologie si Servicii infrumusetare Corporale si Faciale.

Scroll to Top