loader image
Home » Tratamente dentare in rate. Aplica acum pentru implant si coroana dentara de la 75 lei/luna.

Tratamente dentare in rate. Aplica acum pentru implant si coroana dentara de la 75 lei/luna.

Plateste tratamente dentare in rate in clinicile DENTESSE si bucura-te de zambetul tau! Nu-ti mai face griji in privinta costurilor pentru manopere dentare si alege sa accesezi planul de finantare prin TBI Pay pentru a obtine o dantura asa cum ti-o doresti. Afla mai jos mai multe despre tratamente dentare in rate.

Alege tratamente dentare in rate prin TBI Pay

Cei mai multi pacienti romani declara ca nu isi permit tratamentele dentare de care au nevoie, motiv pentru care amana vizita la stomatolog. Cu ajutorul planului de finantare in rate fixe, fara avans, acest lucru nu va mai fi o problema. Clinicile DENTESSE iti ofera posibilitatea de a avea grija de sanatatea ta dentara ACUM si de a gestiona plata MAI TARZIU!

Ce presupune planul de finantare si cum aplici?

Este important sa accesezi la timp manopera dentara de care ai nevoie. De aceea, iti oferim posibilitatea de a obtine sanatatea dentara completa, prin construirea unei experiente financiare inteligenta si eficienta.

Dupa ce ai realizat consultatia cu medicul dentist specialist si te-ai hotarat asupra plaului de tratament, poti deschide direct din clinica un credit personalizat, de la 6 la 60 de rate. Astfel, poti sa fii relaxat ca vei reusi sa ai parte de tratamentul de care ai nevoie, iar plata acestuia se va realiza in cel mai simplu, transparent si usor mod posibil. Trebuie sa ai la tine doar cartea de identitate, fara sa fie nevoie sa faci alte drumuri la banca.

Pasii principali de aplicare pentru planul de finantare

  • Pasul 1: Te programezi pentru o consultatie stomatologica si afli care este tratamentul de care ai nevoie, precum si valoarea acestuia.
  • Pasul 2: Alaturi de echipa noastra de consilieri completezi un formular de inscriere, dupa care astepti verificarea eligibilitatii. Singurul document de care ai nevoie este cartea de identitate.
  • Pasul 3: Semnezi contractul final si acum esti pregatit sa incepi tratamentul de care ai nevoie.

Implant si coroana dentara de la 75 lei/luna

Aplica acum pentru planul de finantare prin TBI Pay si beneficiaza de tratament de inlocuire a dintilor pierduti cu implant si coroana dentara incepand de la 75 lei/luna.

Aceasta este o valoare estimativa pentru plata in 60 de rate a tratamentului cu implant si coaroana dentara. Intra aici si calculeaza in simulatorul de rate online valoarea in rate pentru orice tratament dentar iti doresti.

Programeaza-te acum in una din clincile DENTESSE si afla mai multe despre programul de finantare chiar de la unul dintre consilierii nostri!

Scroll to Top