loader image

Consultatii gratuite oferite de 26 de medici dermatologi si endocrinologi, pe litoral

 

Pentru al doilea an consecutiv, campania de preventie “Asuma-ti sa fii sanatos!” a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti va ajunge pe litoralul romanesc si va oferi turistilor prezenti in 5 statiuni de la Malul Marii Negre consultatii gratuite in specialitatile endocrinologie si dermatologie.

“In contextul in care prima editie a campaniei de preventie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila – Asuma-ti sa fii sanatos! – a inregistrat, anul trecut, un interes crescut din partea turistilor aflati la malul Marii Negre, acestia beneficiind, in mai putin de o saptamana, de peste 2.000 de consultatii gratuite in specialitatile dermatologie si endocrinologie am decis, impreuna cu cele doua societati medicale de profil, sa repetam experienta din 2021 si am convingerea ca si aceasta a doua editie va contabiliza, la finalul sau, rezultate cel putin similare celor anterioare, iar pentru realizarea acestui important proiect tin sa le multumesc tuturor partenerilor nostri si in mod special celor 26 de medici care s-au implicat in acest program de voluntariat” a declarat Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rector al Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, potrivit unui comunicat al unitatii de invatamant.

Pe parcursul celor sase zile ale Campaniei – Asuma-ti sa fii sanatos! – Litoral 2022 toti cei care doresc sa beneficieze gratuit de consultatii dermatologice si endocrinologice vor putea apela la profesionalismul celor 26 de medici (rezidenti si specialisti) care vor fi prezenti in cele cinci puncte de lucru special amenajate (corturi spatioase ale M.Ap.N. pe care vor fi afisate bannere ale campaniei) in urmatoarele statiuni: Costinesti, Neptun, Saturn, Mangalia si Olimp.

Consultatiile se vor face in perioada 15-20 August in intervalele orare 09.00 – 12.00 si 15.00 – 18.00, cu exceptia zilei de 20 August, cand programul de screening se va derula doar in cursul diminetii.

Corturile vor fi amplasate langa urmatoarele repere:

1. Baze salvare acvatica-salvamar si punct de prim ajutor – plaja Neptun
2. Baze salvare acvatica-salvamar si punct de prim ajutor – plaja Mangalia
3. Plaja Phoenicia Blue View – Olimp
4. Containere Smurd-ISU – plaja Costinesti
5. Containere Smurd-ISU – plaja Saturn

Campania ce va fi realizata in parteneriat cu Societatea Romana de Dermatologie (SRD) si Societatea Romana de Endocrinologie (SRE) cu sprijinul Directiei de Sanatate Publica din Constanta si al Ministerului Apararii Nationale se va derula in perioada 15-20 August si va beneficia de voluntariatul medicilor rezidenti si specialisti, precum si de suportul coordonatorilor principali ai acestui eveniment: Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rector al U.M.F.C.D., Prof. Univ. Dr. Catalina Poiana, Prorector al U.M.F.C.D. si Presedinte al S.R.E., Dr. Alin Nicolescu, Secretar General S.R.D., Conf. Univ. Dr. Magda Constantin, precum si Ec. Cristina Ecaterina Schipor, Director Executiv al D.S.P. Constanta.

Etichete: screening dermatologie, screening endocrinologie, consultatii gratuite, UMF Carol Davila

The post Consultatii gratuite oferite de 26 de medici dermatologi si endocrinologi, pe litoral appeared first on Edumedical.

Scroll to Top