loader image

Nastere Naturala Medicover Iulie 2022 Dr.Iosif Niculescu

Dupa ce am aflat ca am ramas insarcinata, am cautat un medic bun, iar Dumnezeu mi-a scos in cale un medic excellent, domnul Dr. Iosif Niculescu de la Clinica Mediplus si maternitatea Medicover Bucuresti.

Pentru a ma pregati pentru nastere, chiar din timpul sarcinii, am facut cursul de nastere naturala cu moasa Vania Limban, iar in iulie 2022 am nascut natural un baietel de aprox 3 kg ????

Consider ca am fost norocoasa si pentru ca la nastere am avut-o alaturi ca moasa pe doamna Eliza N. de la Medicover.

Desi nu a fost usor, consider ca experienta mea de nastere naturala a fost foarte buna. La aceasta maternitate, am avut parte de personal super grijuliu si foarte atent la nevoile unei mamici ????

Mi-a placut foarte mult intreaga echipa de medici super experimentati anestezist, ginecolog, neonatolog.

Inca din prima zi, asistentele m-au ajutat sa alaptez pentru prima oara. Am fost bucuroasa ca la Medicover l-am putut avea alaturi pe bebe, mi-a fost pus pe piept imediat dupa nastere si mi-a fost adus sa il alaptez la scurt timp dupa ce am fost transferata de la sala de nastere in salon. In plus, in fiecare noapte bebe a dormit in salon cu mine ???? Asadar, am putut sa-l alaptez inca de la inceput si chiar pe toata durata sederii in maternitate :).

Sunt convinsa ca daca n-as fi avut o proeminenta a osului coccis (despre care mi s-a spus ca este rar intalnita la femei), nasterea ar fi fost mult mai usoara si bebe s-ar fi nascut „intr-o clipita” mai ales ca bebe avea doar 3 kg. Cu toate acestea, nasterea a decurs bine si bebe a primit Nota 10 la nastere. Acest lucru s-a intampla si datorita personalului foarte bun si a conditiilor excente din acesta maternitate.

Sper ca toate mamicile care urmeaza sa nasca, sa aiba parte de o experienta de nastere cel putin la fel de buna cu a mea ????

Violeta

Postarea Nastere Naturala Medicover Iulie 2022 Dr.Iosif Niculescu a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top