loader image
Home » Fațete dentare – cum se realizează și care sunt sfaturile medicilor

Fațete dentare – cum se realizează și care sunt sfaturile medicilor

Aceste Faţete dentare Hollywood smile schimbă radical estetica dinţilor. Se recomandă celor care vor să-şi corecteze poziţia, culoarea sau forma danturii.

Înainte de a stabili că dorești o astfel de procedură, echipa Art Implant îți recomandă să te programezi la un consult. Atunci vei discuta cu medicul stomatolog dacă ai nevoie de fațete și care sunt condițiile pentru a fi calificat într-un astfel de proces.

Programează-te acum!

Fațete dentare Hollywood – cum se realizează

Faţetele dentare Hollywood smile sunt realizate din pelicule subţiri de ceramică. Acestea au scopul de a acoperi dintele şlefuit în prealabil și de a-i oferi un aspect mai plăcut. Ele se integrează bine în gingie şi preiau fără probleme funcţiile dinţilor.

Discuţia cu pacientul este foarte importantă. Atunci se stabilesc modificările dorite de acesta cu ajutorul faţetelor dentare. În plus, medicul stomatolog va face recomandări în funcţie de culoarea celorlalţi dinţi, fizionomia şi eventualele probleme dentare existente.

După preluarea modelului dinţilor de către tehnician, următorul pas opţional este şlefuirea dinţilor implicaţi. Unele faţete nu necesită acest procedeu, pentru că sunt create special pentru a fi aplicate direct pe dinte, în forma lui originală. În final, acestea îmbracă dintele cu ajutorul unui adeziv special şi schimbă aspectul.

Sfatul medicilor când vine vorba de Fațete dentare

Echipa Art Implant te informează în legătură cu sfaturile specialiștilor în fațete dentare. Și anume:

Urmează cu stricteţe recomandările medicului priving igiena orală, pentru că faţetele dentare nu exclud carierea dinţilor din spate;

  • Gândeşte-te foarte bine dacă îţi doreşti această intervenţie pentru că ar putea presupune şlefuirea dintelui, iar acest proces este ireversibil;
  • Nu pune presiune pe dinţi, pentru că faţetele pot pica sau se pot sparge. Asta înseamnă să nu muşti alimente dure şi să nu îţi scrâncești dinṭii.

Discută despre toate aceste aspecte cu specialiştii noştri şi decide ce tip de faţete dentare Hollywood se potrivesc cel mai bine danturii tale. Profesioniştii Centrului Art dispun de toate informaţiile necesare pentru a lua împreună cea mai bună decizie.

Nu ezita, programează-te la Art Implant pentru o consultație!

Citeste și:

FAȚETE DENTARE HOLLYWOOD SMILE: AVANTAJE ȘI CONTRAINDICAȚII

FAȚETE DENTARE – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE INTERVENȚIE

FAŢETE DENTARE – CUM ARATĂ PROCESUL DE APLICARE ÎN 2021

FATETE DENTARE SI ALBIRE DENTARA- SOLUTII PENTRU DINTI MAI ALBI

FATETE DENTARE- MIT SAU ADEVAR?

ZAMBET STRALUCITOR SI O DANTURA SANATOASA CU FATETE DENTARE HOLLYWOOD SMILE

Articolul Fațete dentare – cum se realizează și care sunt sfaturile medicilor apare prima dată în Art Implant – Stomatologie si Servicii infrumusetare Corporale si Faciale.

Scroll to Top