loader image
Home » Plasmolifting – ce presupune intervenția și cum a apărut această metodă

Plasmolifting – ce presupune intervenția și cum a apărut această metodă

Plasmolifting – terapie de reîntinerire care are la bază hormoni de creștere, ce se regăsesc în celulele stem adulte și în sângele periferic.

Pacienții care au suferit intervenții chirugicale la nivelul maxilarului și al gingiilor, cum ar fi implanturile, eliminarea unei măsele sau alte proceduri invazive, se pot bucura acum de o refacere mult mai rapidă datorită plasmoliftingului.

Cu o pasiune pentru știință și modernism tehnologic, Art Implant aduce pe piața din România cele mai inovatoare metode stomatologice, pentru proceduri eficiente și lipsite de durere.

Ce presupune intervenția de plasmolifting?

Urmărind acționarea cu un complex de multivitamine și plasmă tromobocitară injectată în țesuturile moi, tehnica stomatologică grăbește procesul de regenerare, fără să aibă efecte secundare.

Plasma care ajută la refacerea țesutului este îmbogățită cu vitamine, după recoltarea de sângelui periferic.
Cum a apărut metodă de plasmolifting

Plasmoliftingul a apărut la inițiativa doctorilor ruși, Renat R. Ahemerov și Roman F. Zarudii, care au folosit PRP techonology (PRP = Platelet Rich Plasma). Procesul de regenerare a țesuturilor este 100% inofensiv pentru corp, deoarece este axat pe folosirea resursele proprii ale organismului.

Terapia cunoscuta si sub numele de terapia vampir susține procesul de regenerare celulară, reglează inflamaţia şi inhibă înmulțirea bacteriilor. Datorită procesului de angiogeneză şi de formare a colagenului, traumatismele, sau rănile care apar în urma leziunilor, dispar rapid, fără să rămână cicatrici.

Programează-te la Art Implant pentru un consult!

Cum acționează terapia de reîntinerire

Plasmoliftingul previne apariția bolilor și a microbilor, susținând și sistemul imunitar. Metoda apreciată la nivel mondial este folosită cu succes în chirurgia estetică, stomatologie, ortopedie, urologie, ginecologie și altele. În stomatologie, tehnica este aplicată la nivelul țesutului parodonțiului.

Plasma trombocitară injectată este îmbogățită cu vitamine, proteine și enzime, într-o concentrație mărită, pentru a susține procesul de regenerare celulară.

Eficientă și sigură, intervenția cu plasmolifting este ajutorul modern pentru o recuperare rapidă în cazul operațiilor chirugicale stomatologice. Apelează la Art Implant pentru cele mai performante proceduri dentare și bucură-te de un zâmbet sănătos!

Citește și:

  • IMPLANT DENTAR – CÂND ÎȚI DAI SEAMA CĂ AI NEVOIE DE O INTERVENȚIE?
  • PLASMOLIFTING DENTAR – CE ESTE ŞI CÂND AI NEVOIE DE O ASTFEL DE PROCEDURĂ
  • CUM NE MENȚINEM DANTURA SĂNĂTOASĂ DUPĂ UN IMPLANT DENTAR

Articolul Plasmolifting – ce presupune intervenția și cum a apărut această metodă apare prima dată în Art Implant – Stomatologie si Servicii infrumusetare Corporale si Faciale.

Scroll to Top