loader image
Home » Medicover cumpără rețeaua de clinici Laurus Medical

Medicover cumpără rețeaua de clinici Laurus Medical

Grupul suedez de servicii medicale private Medicover a semnat un contract pentru preluarea Laurus Medical, o rețea specializată în servicii medicale de nișă, efectuând tratament minim invaziv în proctologie și în afecțiunile sistemului venos.

Laurus Medical are o rețea de 10 clinici în care lucrează peste 150 de medici, iar achiziția permite extinderea Medicover în orașe precum Bacău, Buzău, Deva, Focşani şi Suceava.

Tranzacția vizează achiziția unei participații de 100% din capitalul social al Laurus Medical și va fi finalizată după obținerea este aprobării din partea Consiliului Concurenței, a precizat Medicover, într-un comunicat.

Clinicile Laurus Medical dispun de dotări cu tehnologii noi, neinvazive, precum laserul endovenos cu fascicul radial de 360 grade pentru tratamentul hemoroizilor și al varicelor, tehnologia UGFS (scleroterapie ghidată ultrasonic), terapia bazată pe rezonanță magnetică MBST.

Aceste tehnologii permit tratarea unui spectru larg de afecțiuni precum cele ale sistemului venos, afecțiunile cardiovasculare, gastrice, endocrine, dermatologice, potrivit comunicatului.

„Investiția în Laurus Medical este substanțială și reprezintă un pas strategic important pentru dezvoltarea Medicover în România. Completează perfect baza noastră de servicii medicale”, a declarat directorul general al Medicover România, dr. Florinela Cîrstina.

Prin preluarea Laurus Medical, Medicover România își adaugă în portofoliu trei companii de la începutul anului 2022.

Articolul Medicover cumpără rețeaua de clinici Laurus Medical apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top