loader image

Nastere Cezariana Maternitatea Dominic Stanca 2020 Dr.Ciortea Razvan

Buna sunt Ana, si am nascut la 33 de ani in 2020 la Maternitatea Dominic Stanca din Cluj cu domnul Dr. Ciortea Razvan.

Dansul este un medic deosebit, iar echipa din sala de operatii a fost extraordinara. Eram foarte speriata inainte de operatie dar m-au linistit chiar daca a trebuit sa fac cezariana deoarece copilul nu era intors.

Le multumesc si acum celor din sala de operatie, sunt oameni care fac minuni. Dupa operatie am fost dusa la terapie intensiva unde am lesinat de cateva ori cand am incercat sa ma ridic. Si personalul de acolo s-a comportat frumos, insa operatia m-a durut extraordinar de tare, asa ca m-au tinut ceva mai mult in sectia ATI.

Apoi am fost mutata in rezerva si aici a inceput calvarul cu insistentele lor ca eu sa tin copilul, chiar daca eu nu eram ok si nu ma puteam tine pe mine in picioare. Nu am fost ajutata deloc la alaptat, si am fost socata de atitudinea personalului de la Neonatalogie ….cam toate au fost scarbe dar maxim. S-au comportat ca si cum eu ar trebui sa stiu tot si nu ele trebuie sa ma invente… Nu puteam sa merg si cu toate astea a trebuit sa ma tarasc dupa lapte praf cand imi lasau copilul, si doar cand ma vedeau ca plang de durere acceptau sa il tina.

Atitudinea lor a fost deplorabila si nu le face cinste, pacat, avand in vedere ca echipa din sala de operatie, ATI si domnul Dr. Razvan Ciortea au fost cu totii exemplari.

Cred ca totusi ar trebui facuta o razie printre asistente si la Neonatalogie. Dragi angajate sunteti in slujba comunitatii, si daca nu puteti sa va faceti treaba cu drag si empatie trebuie sa va gasiti alt job. M-ati lasat cu un gust amar si nu faceti cinste spitalului si personalului care chiar se straduieste sa faca ceva.

In speranta ca povestea mea va contribui putin la o mica schimbare, le doresc din suflet sanatate viitoarelor mame si bebelusilor si salut personalul dedicat din spitalul Stanca! Sunt si oameni minunati acolo, dar si mai bine ar fi sa fie toti asa…

La final ii multumesc din suflet domnului Dr. Ciortea pentru minunea pe care o am!

Ana

Postarea Nastere Cezariana Maternitatea Dominic Stanca 2020 Dr.Ciortea Razvan a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top