loader image

Nastere Cezariana Medlife Grivita Bucuresti Aprilie 2020 Dr.Stan Alin Alexandru

Buna mamici, vreau sa prezint si povestea mea de nastere, pe scurt:)

Am  ajuns somnoroasa la receptia spitalului Medlife Grivita, Sambata in data de 3.04.2020 la ora 6.00. A fost facut testul fetal pentru bebe, in urmatoarele 20 de minute, bebe era un pic agitat asa ca a fost ceruta si parerea medicului de garda care a spus ca totul este ok. Asadar la ora 7.00 am ajuns in draguta rezerva, pentru un dus cu betadina.

La ora 8.40 a inceput  operatia de cezarina cu domnul Dr. Stan Alin, foarte bine dispus si glumet, ca de obicei. A fost invitat si sotul sa priveasca operatia din spatele unui geam… inca nu incepuse pandemia. Bebe s-a nascut la ora 9.00 si a fost dat la „pupat”.

 

Peste aproximativ o ora  eu eram la ATI, iar bebe la „acvariul” cu bebelusi. Nu au fost probleme. Cel mai greu mi s-a parut cand m-am dat jos din patul ATI ca sa ma urc intr-un carucior pentru a fi dusa in rezerva….am resimtit durere mare, cu tot cu anestezice. Acesta etapa este insa necesara si apoi trebuie sa tot faci miscare, chiar daca doare, ca sa te recuperezi mai repede.

Bebe a fost adus la mine la ATI sa il alaptez. M-au ajutat doamnele. Am tot cerut ajutorul pentru alaptare mai ales ca a fost tare greu la inceput atat pentru mine cat si pentru bebe. Mi-a placut ca am avut la dispozitie si o  sala de muls, cu pompe de san, iar biberoanele erau aduse de doamne din sala de sterilizare. Am avut inclus si un masaj de relaxare, iar doamnele asistemte care au avut grija de mine, au fost foarte foarte dragute.

As vrea sa ii multumesc si unei doamne asistente de la neonatologie, care m-a ajutat sa il pun pe bebe in scoica la externare. Mie imi tremura mana de emotii.

Domnul Dr. Stan Alin  m-a vizitat de 2 sau 3 ori. O data a fost chemat doar pentru ca am zis eu ca mi se pare ca am febra, desi nu aveam… ???? cred ca era furia laptelui.

Mancarea a fost buna, dar eu as fi vrut mai multa, posibil din cauza ca produceam foarte mult lapte in primele zile, pana s-a reglat lactatia ????

Mi s-au parut foarte ok si consultatiile bebelusului de dupa externare incluse in pachet, si foarte buni doctorii. Am primit sfaturi si diagnostice foarte bune, iar doamna  Dr. Marcu mi-a ramas in minte si in suflet. Nu am ce reprosa.

 

Postarea Nastere Cezariana Medlife Grivita Bucuresti Aprilie 2020 Dr.Stan Alin Alexandru a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top