loader image

Nastere Cezariana Medlife Grivita Noiembrie 2021 Dr. Turculet Lorena

Ei bine povestea mea a inceput cu un test de sarcina facut mai mult de curiozitate pentru ca nu aveam mari asteptari sa fie pozitiv. Dar dupa o lunga incercare , de aproape 3 ani, se pare ca am avut o intuitie buna pentru a face testul.

Toate bune si frumose pana in saptamana 12 cand am fost la morfologia de trimestru 1, acolo unde la dublu test si  la ecografie ar fi iesit TN(traslucenta nucala) mare.

Doctorul de la morfologie mi-a zis sa fac un test non invaziv pentru a afla daca  bebe are sau nu Sindromul Down, iar in dimineata urmatoare m-a sunat si mi-a zis ca mi-a facut o programare pentru amniocenteza la Spitalul Filantropia. Acest lucru care m-a speriat ingrozitor si am zis ca inainte sa fac amniocenteza, as trebui sa mai merg la un medic sa cer a doua parere.

Bine am facut, pentru ca, aparent copilul nu avea nimic si toate masurile facute de primul medic erau gresite. Doamna Dr. Turculet, careia ii multumesc enorm pentru tot sprijinul din timpul sarcini si pentru nasterea care a decurs foarte bine si fara probleme, mi-a spus ca daca vreau sa fac testul Panorama pentru linistea mea pot sa il fac.

Dupa toate acestea am ramas la dansa pentru monitorizarea sarcini si am ales sa nasc cu dansa la Medlife Grivita.

A venit si ziua in care urma sa imi intalnesc minunea.

Totul a decurs bine, doamna doctor anestezist, doctora mea cat si tot personal care a asistat la nastere, au fost exceptionali.

Conditiile foarte bune, mancarea la fel buna, asistentele foarte dragute de fiecare data cand veneau sa imi puna perfuziile sau sa imi faca injectiile erau foarte atente.

Spre surprinderea mea si in urma a mai multor opinii spitalul este pro alaptare si din prima zi de nastere l-au adus pe bebe pentru a il pune la san. Pe toata durata spitalizari venea un consultant in alaptare pentru a ma ajuta cu hranirea lui bebe si atasarea corecta a acestuia la san.

Doamna doctor neonatolog a fost super ok, bebe a avut o analiza mai proasta ceea ce insemna ca era posibil sa fi luat o infectie de la mine dar a fost  monitorizat corect si tratat pe toata perioada spitalizarii. Ba chiar mi-a sugerat in ziua plecari ca ar fi mai bine, ca bebe sa mai ramana o noapte pentru continuarea tratamentului si pentru  a urmarii proteina c reactiva, sa ne asiguram ca este totul bine.

In concluzie recomand cu tot dragul clinica Medlife si personalul.

Roxana

Postarea Nastere Cezariana Medlife Grivita Noiembrie 2021 Dr. Turculet Lorena a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top