loader image

Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Decembrie 2022 Dr.Harbada Ana-Maria

Buna!
As vrea sa va impartasesc si eu experienta nasterii la Regina Maria Baneasa. Nu am cuvinte. Totul a fost impecabil. De cand am ajuns cu membrane rupte la urgente pana la externare.

Am ajuns la camera de garda, am fost consultata, schimbata si pregatita pentru internare. Am mai petrecut ceva timp cu sotul meu pana am fost dusa in sala de pretravaliu. Acolo am stat toata noaptea sub monitorizare, cu perfuzii si controale regulate. Doamna asistenta care era de garda in acea seara a venit la mine mereu sa ma linisteasca, sa vorbeasca cu mine, sa ma controleze, m-a ajutat sa ma schimb si pentru tot ce am avut nevoie a fost acolo.

Dimineata am fost dusa in sala de nasteri cu moasa Carmen si moasa Daiana alaturi de care am stat toata ziua si carora le multumesc din suflet pentru toata grija si toata atentia primita din partea lor. Nu m-au lasat sa simt nici macar un minut. (Eu am fost de acord cu epidurala). In tot acest timp m-am plimbat, am mancat, am vorbit cu familia, am dormit si m-am relaxat. Dupa 24 de ore de cand mi s-au rupt membranele eram dilatata abia 4.

Eu am nascut cu doamna Dr. Harbada Ana Maria, un medic exceptional, care a venit toata ziua sa vada ce fac si cum mai sunt. Stabilisem ca incercam nastere naturala cu epidurala insa din cauza ca bebelina a rupt membranele la 36 s si 5 z nu am reusit sa ma dilat, la ora 23 am fost dusa catre sala de cezariana. Personal ireprosabil si acolo. Pe mine m-au adormit putin deoarece tremuram foarte rau… de frig, de emotii, etc. Totul a durat foarte putin, cred ca maxim o ora cu tot cu recoltare de celule stem.

Dupa ce au scos-o pe bebelusa a fost dusa sa o curete, cantareasca, masoare, mi-au pus-o pe piept, am facut poze, ne-am pupat dupa care ne-am vazut in sala de terapie intensiva inca ceva timp. Am stat toata noaptea la terapie intensiva, am vorbit cu familia si am dormit. Am avut pus pe deget un senzor si mi s-a zis cand ma doare sa-l scot si venea cineva si-mi mai administra o doza de anestezie.

Dimineata mi s-a dat sonda jos, m-am ridicat din pat si am mers in rezerva. De aici a inceput adevarata relaxare, m-am simtit ca la hotel. Din ora in ora venea cineva la mine, fiecare personal este cu treaba lui, eu nu am intalnit pe nimeni de care sa fiu nemultumita. Noi am stat 5 nopti in total deoarece bebe a avut nevoie de 2 zile de antibiotic, nu a fost ceva grav.

Eu multumesc tot personalului de care am avut parte. De la asistente pana la dr. Neonatologi, infirmiere, consultarea in alaptare, consultul psihologic, asistente neonatologie. Sunt umani, empatici, prietenosi si sunt exact ce ai nevoie in momentele alea. Dar mai ales doamnei dr. Harbada care a venit sa ma vada in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie, sa se asigure ca sunt bine si ca totul este in regula.
Nu am nimic de reprosat!

Ma asteptam la ceva costuri mai mari, insa am prins un decont CAS destul de generos de 3600 de lei, si la externare am mai platit in plus 2200 lei. Pentru 5 nopti de cazare si pentru tot ce am beneficiat acolo eu sunt multumita.
Ma bucur ca am ales sa nasc acolo, as mai face-o de 10 ori.

P.S: mancarea este foarte buna. Acum daca sunt pretentii la shaorma dupa operatie n-o sa primiti.

Eu nu am vrut sa asiste tatal la nastere. Am vrut sa stea linistit acasa si sa-l tin eu la curent cu tot ce se intampla, nu am vrut sa-l traumatizez. A avut voie la vizite zilnice intre 15-18.

Succes tuturor!????

Postarea Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Decembrie 2022 Dr.Harbada Ana-Maria a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top