loader image

Nastere Cezariana Regina Maria Brasov Septembrie 2022 Dr. Halalambie Boleac

Buna ziua,
Pentru mine povestea nasterii a fost foarte placuta in Spitalul Regina Maria Brasov.
Din cauze medicale domnul doctor m-a chemat sa nastem natural prin nastere provocata duminica dimineata la 7. Pana pe la ora 10 m-am pregatit, schimbat, duṣ si apoi am asteptat medicul pentru a provoca nasterea.

La ora 13 deja erau niste dureri insuportabile, am chemat moasa care m-a dus in cabinet la domnul doctor sa verifice starea mea si a bebelusului apoi mi-a facut un calmant. La ora 15 am intrat in sala de nasteri, erau 2 moase care au fost ca niste ingeri, au cautat sa ma distraga pentru a nu simti durerea atat de puternic.

La 18 s-au schimbat moasele, dupa ce mi-au transmis multe ganduri bune si mi-au urat nastere usoara au plecat si au venit alte moase care la fel s-au comportat impecabil. Bineinteles si medicul meu, domnul Dr.Halalambie Boleac a fost prezent in tot timpul acesta, si a verificat starea mea si a bebelusului in permanenta.

Intr-un final la ora 20 am ajuns pe masa impingand sa iasa bebelusul, dar din pacate la expulzie bebelusul s-a intors si a ramas blocat in uter, asa ca am ajuns de urgenta pe masa de operatie …si am nascut cezariana. Bebelusul s-a nascut la ora 21.05,cu o greutate de 3160 g si 52 cm, o fetita minunata, foarte, foarte frumoasa si senina la fata.

Dimineata la 6 am fost mutata in salon si cele 3 zile au fost minunate, comportamentul personalului a fost exemplar, nu am simtit o secunda ca sunt intr-un spital. Pur si simplu m-am simtit ca acasa cum s-ar spune. Totul a fost la un buton distanta si in cateva secunde aparea un cadru medical in salon.

Recomand nasterea in acest spital ,am avut o experienta super placuta. Medicul in continuare a fost exemplar, m-a vizitat in fiecare dimineata sa verifice starea mea, pana in ultima zi la externare. Asadar domnule Dr.Halalambie Boleac nota 10 cu felicitari!

Multumesc cadrelor medicale pentru toata atentia si grija cu care si-a

Postarea Nastere Cezariana Regina Maria Brasov Septembrie 2022 Dr. Halalambie Boleac a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top