loader image

Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Decembrie 2022 Dr. Mantoiu Ioana Roxana

Experienta mea la maternitatea “Regina Maria” din Baneasa a fost una unica.

In noaptea de 19-20 decembrie puiul meu a decis sa vina pe lume. Ajunsa la maternitate am fost preluata imediat de asistentele si de medicul de garda, doamne care s-au purtat exemplar cu mine. Dupa ce mi s-a confirmat ca mi s-au rupt membranele am fost monitorizata pana cand medicul curant a venit, iar ulterior am fost pregatita pentru operatia de cezariana.

Doamna Dr.Ionescu Anda, medic anestezist m-a informat despre procedura la care urma sa fiu supusa. Interventia a fost foarte usoara, dar cu milioane de emotii. Mentionez ca la operatia de cezariana a participat si sotul meu, fapt care m-a linistit pentru ca a fost alaturi de mine. Dupa operatie am fost dusa in salonul postoperator unde eram vizitata periodic de doamna Dr. Mantoiu Ioana Roxana care m-a incurajat si m-a sustinut inca din timpul interventiei, deoarece eram destul de speriata. Ulterior am ajuns in rezerva,una minunata, unde m-am simtit ca acasa, rezerva in care m-am recuperat usor, usor.

Experienta a fost una minunata de la fetele de la infirmerie pana la cele de la neonatologie. Puiul meu a fost langa mine mereu, doar la vizita medicala si la screening a fost luat. Doamna “Miha”, o doamna asistenta de la neonatologie este o persoana de milioane de care are nevoie orice mamica in primele zile dupa nastere. Aceasta m-a invatat sa alaptez si m-a incurajat de fiecare data cand eram cu moralul la pamant.

Totodata doamna psiholog Andreea Maican m-a ajutat sa depasesc momentele pline de emotii si sentimente pe care le-am avut la cateva zile dupa nastere, ascultandu-ma si oferindu-mi informatii utile pentru a putea trece peste acest mic impas.

Milioane de multumiri si domnului doctor neonatolog Mihoci Ionut cu care am avut si consultul preanestezic, care a avut grija de baiatul meu, evaluandu-l in cel mai mic detaliu.

Per total experienta mea la “Regina Maria” a fost una extrem de frumoasa, iar daca voi mai fi din nou insarcinata tot la serviciile acestei maternitati voi apela.

Postarea Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Decembrie 2022 Dr. Mantoiu Ioana Roxana a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top