loader image

Asist. univ. dr. Simona Petrescu despre provocările în managementul sclerozei multiple la dezbaterea Multiple Sclerosis360

Asist. univ. dr. Simona Petrescu, medic primar neurolog la Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgență Elias București a confirmat participarea la dezbaterea online ,,Multiple Sclerosis360”, organizată de redacția 360medical.ro, un eveniment din seria conferințelor 360 APT, Acces, politici și terapii.

Joi, 26 mai, începând cu ora 18, puteți urmări live pe siteul 360medical.ro, pe facebook și pe youtube evenimentul online ,,Multiple Sclerosis360” la care sunt invitați speakeri care activează în specialitatea neurologie și tratează scleroza multiplă, experți în sănătate publică, medici din specialități conexe, reprezentanți ai autorităților și ai asociațiilor de pacienți. Provocările managementului pacienților cu scleroză multiplă (SM) este unul din subiectele abordate la cea de-a treia ediție a dezbaterii.

,,Odată cu momentul diagnosticului, apare nevoia de sfat medical privind mai multe aspecte ale vieții familiale și sociale ale pacienților. Întrebările acestora se referă la stil de viață, posibilitatea de a-și întemeia o familie, ce medicație este mai potrivită, ce se întâmplă dacă nu le merge cu acel medicament. La aceste întrebări s-au adăugat în ultimii ani, întrebări legate de noul coronavirus, vaccinurile anti COVID, cum influențează boală, dacă medicația primită pentru scleroză multiplă îi protejează? Provocările în managementul sclerozei multiple sunt atât pentru pacient, cât și pentru medic”, e de părere dr. Simona Petrescu, pe care o puteți urmări în prima zi a dezbaterii, dedicată publicului larg.

Dacă aveți întrebări pentru neurologul de la Spitalul Universitar de Urgență Elias București, dar și pentru ceilalți speakeri, puteți să trimiteți întrebări sub formă de comentarii sau mesaje pe pagina de facebook 360medical.ro. Acestea vor fi preluate în timpul dezbaterii și în măsura timpului disponibil, speakerii vă vor oferi răspunsurile.

Vineri 27 mai 2022, redacția 360medical.ro organizează o sesiune dedicată exclusiv profesioniștilor din sănătate, cu acces limitat pe zoom.

Citiți și  Asist. univ. dr. Marius Popescu prezintă rolul medicului de reabilitare în evoluția sclerozei multiple la dezbaterea Multiple Sclerosis360

Accesul pacienților cu scleroză multiplă la medicamente inovatoare din perspectiva ANMDMR, la dezbaterea Multiple Sclerosis360

Silvia Dinulescu, vicepreședintele APAN, despre taberele pentru copiii cu scleroză multiplă la Multiple Sclerosis360

Accesul pacienților cu scleroză multiplă la medicamente inovatoare din perspectiva ANMDMR, la dezbaterea Multiple Sclerosis360

 

 

 

Articolul Asist. univ. dr. Simona Petrescu despre provocările în managementul sclerozei multiple la dezbaterea Multiple Sclerosis360 apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top