loader image

Discounturi de până la 70% şi experienţe unice la Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii şi viitoare mămici Intrarea şi parcarea sunt gratuite!

Cele mai noi modele de cărucioare, super oferte la pachete de naştere şi recoltare celule stem, discounturi de până la 70% la peste 300 de branduri pentru copii şi viitoare mămici, tombole cu premii substanţiale, 15 cursuri gratuite pentru viitorii şi proaspeţii părinţi, simulări de impact frontal experimentate VR, fashion show-uri, caravană cu jocuri – toate acestea sunt la dispoziţia dumneavoastră doar între 26 şi 29 mai.

Joi, 26 mai, ora 10:00, se deschide Baby Boom Show ediţia de primăvară, cel mai mare târg pentru copii între 0-7 ani şi viitoare mămici. Evenimentul se desfăşoară în perioada 26-29 mai la Romexpo Bucureşti, pavilionul B1. Intrarea la târg şi parcarea sunt gratuite.

Ediţia de primăvară se bucură de o prezenţă mare din partea expozanţilor: cele 141 de companii expun peste 300 de branduri, ceea ce confirmă interesul crescut pentru acest eveniment, până la nivelul atins înainte de pandemie.

Timp de 4 zile, Baby Boom Show devine centrul atenţiei pentru viitoarele mămici, al lansărilor de produse în premieră şi al distracţiei pentru copiii cu vâste de până la 7 ani. Iată doar o parte din noutăţile ediţiei:

« Pătuţurile modulare Comfort Baby (producător german), noul tip de mobilier care creşte odată cu copilul tău, prezentate în premieră la Baby Boom Show

« Noile produse Baby Brezza: încălzitorul de biberoare inteligent care oferă temperatura perfectă laptelui matern sau a celui praf prin utilizarea unei aplicaţii direct din telefonul mobil şi încălzitorul de apă care livrează la temperatura perfectă apa direct în biberon.

« Bugaboo Butterfly, cel mai avangardist cărucior de călătorie Bugaboo, brandul Posh al Casei Regale Britanice, va fi lansat prin dialog coregrafic și muzical de către trupa de dans contemporan Scuze Noi – o premieră la Baby Boom Show.

« Super Mommy Bag Show powered by Mommy bag Childhome şi Bugaboo – primul show de fashion de genţi pentru mămici, un eveniment tribut Liviu Tudan (Roşu şi Negru).

« Noile modele de cărucioare Cybex Platinium (Priam 4 și Mios 3) şi ultima colecţie de cărucioare Cybex Fashion Simply Flowers, o colecţie romantică şi feminină absult superbă.

« Scaunul Anoris T, declarat de către ADAC cel mai sigur scaun auto cu fața la sensul de mers.

 

La Baby Boom Show nu există plictiseală!

 

« Faceţi shopping la super preţuri: doar pe perioada târgului vor fi aplicate discounturi de până la 70% la peste 300 de branduri de produse. Broşura de discounturi o găsiţi pe site.

« Profitaţi de oferte speciale la pachetele de naştere şi recoltare celule stem valabile doar pe perioada târgului.

« Participaţi la tombole şi câştigaţi premii fabuloase, cum ar fi o naştere gratuită sau mobilier complet pentru camera bebeluşului.

« Puteţi participa la simulări de impact frontal la o viteză de 13 km/h cu manechin neasigurat.

« În premieră în România și în exclusivitate la Baby Boom Show, părinții vor putea experimenta cu ajutorul ochelarilor VR, într-un mediu sigur, scenariile care conduc la producerea unor evenimente rutiere și vor putea parcurge etapele premergatoare pentru a vedea cum se putea evita respectivul accident.

« Găsiţi într-un singur loc cea mai mare diversitate de cărucioare şi scaune de maşină ale brandurilor de top.

« Puteţi participa la 15 cursuri gratuite pentru viitoarele mămici şi proaspeţi părinţi.

« Montaţi cercei medicinali copiilor între 3 şi 7 ani, cu asistenţă medicală.

« Caravana cu jocuri îi aşteaptă pe cei mici cu activităţi educative şi recreative.

« Vedeţi reţete noi la atelierele de gătit LIVE.

« Creaţi amintiri frumoase alături de cei dragi în photo corner-ul Baby Boom Show, iar la final plecaţi cu fotografia gata de înrămat.

Târgul pentru copii se întinde pe o suprafaţă de peste 4000 mp.

Intrarea la târg şi parcarea sunt gratuite. Mai multe detalii, pe site-ul oficial al târgului: https://babyboomshow.ro/

Ne vedem la ROMEXPO, între 26 şi 29 mai!

Postarea Discounturi de până la 70% şi experienţe unice la Baby Boom Show, cel mai mare târg pentru copii şi viitoare mămici Intrarea şi parcarea sunt gratuite! a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top