loader image
Home » Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Mai 2022 Dr. Ion Constantinescu

Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Mai 2022 Dr. Ion Constantinescu

Buna,
Sunt Andreea Oprea, am 31 ani si de curand am nascut la maternitatea Sanconfind din Poiana Campina, in data de 3 Mai 2022, printr-o operatie cezariana la cerere. Fiind la prima sarcina am avut mari temeri despre absolut tot, dar va spun din tot sufletul ca fiecare control din sarcina si nasterea la acest spital au fost o experiente minunate.

Domnul Dr. Constantinescu Ion este super si este exact ca in descrierile dumnealui ” Doctorul cu Zambet”, care are rabdarea necesara sa iti raspunda tuturor gandurilor si intrebarilor care apar in sarcina. Deasemenea, absolut tot personalul din spital este foarte amabil si serviabil, iar cu siguranta la urmatoarea sarcina si nastere o sa aleg aceeasi maternitate.

Un alt aspect diferit fata de alte maternitati este ca sotul a putut participa imediat dupa nastere, a luat copilul in brate, i-a taiat buricul, si mi-a fost adus copilul imediat la piept sa facem cunostinta si chiar am putut face fotografii pe care le vom avea toata viata, asadar am beneficiat din plin de „Ora Magica”.

Conditiile sunt foarte bune, se pune accent mult pe curatenie, eu am fost singura in salon, aveam chiar si un minibar in camera (???? asta am spus-o doar sa va  puteti da seama de nivelul salonului si a conditiilor), mancarea mereu proaspata… totul minunat.Pentru mine a fost mai mult ca o vacanta din care m-am intors acasa relaxata si cu o minune de Ingeras.

Le multumesc tuturor celor implicati: doctori, asistenti, anestezisti, moase, doamnelor care ne aduceau masa, si celor de la curatenie absolut tuturor este momentul sa le multumesc, sunteti minunati si cu siguranta nu va voi uita niciodata.????

????????RECOMAND SANCONFIND 100% ????????

P.S. Recuperarea a fost foarte usoara iar operatia este foarte finuta abia se observa si am doar 2 copci, cate una in fiecare parte, deci cu siguranta o sa fie o cicatrice abia vizibila. .

VA MULTUMESC MULT MULT MULT MULT MULT MULT PENTRU ABSOLUT TOT CEEA CE FACETI !

Andreea

Postarea Nastere Cezariana Sanconfind Poiana Campina Mai 2022 Dr. Ion Constantinescu a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top