loader image
Home » Nastere Cezariana Spitalul Dominic Stanca Septembrie 2021 Dr. Ciortea Razvan

Nastere Cezariana Spitalul Dominic Stanca Septembrie 2021 Dr. Ciortea Razvan

Cu mari emotii va scriu scriu aceste randuri….

In  data de 17 Septembrie 2021 am fost la control pentru monitorizare si sa stabilim data nașterii, aveam sa nasc prin cezariana pentru ca micuța mea nu a vrut sa se intoarca cu capul in jos, a fost totul ok in ziua aceea si ca și data am stabilit 23 Septembrie, sa fie la fix 39 de saptamani…

Dar cineva se grabea sa vina pe lume, asa ca am ajuns acasa dupa ce domnul Dr.Ciortea Razvan mi-a spus sa stau in pat cuminte pana la termen, zis și facut. In noaptea de 19 spre 20 mi s-a rupt apa. Acasa eu fiind sigura ca nu nasc decat in 23 nu am bagat in seama, insa dimineața pe la ora 09:00 l-am anuntat pe doctor care mi-a spus sa plec de urgenta catre spital si sa stau linistita ca o sa fie bine totul, el știind frica mea de a naste, indiferent ca era cezariana sau natural ????

Am luat bagajul, si am plecat catre Maternitatea Dominic Stanca,  si cu cat ma apropiam mai tare de spital cu atat plangeam mai tare si imi era foarte frica. Ajunsa acolo am avut norocul sa ma intalnesc fix cu domnul doctor, care atunci cand m-a vazut mi-a spus ca trebuie sa mergem de urgenta in sala de nașteri, sa ma schimb si sa nu ma mai plang pentru ca o sa fie totul bine si trebuie sa am incredere in dansul. Chiar asa a fost, pe aceasta calea ii multumesc din tot sufletul si pentru toata supravegherea sarcinii, daca as mai face un copil tot cu dansul mi-as dori sa nasc.

Din cauza emotiilor cand am fost pusa pe masa la cezariana am inceput sa plang de frica, voiam sa vad ca e bine fetița mea❤️

In tot acest timp atat medicul cat si anestezistul incercau sa comunice cu mine sa ma relaxeze, ca o sa fie totul bine, dar nu prea au avut cu cine…fiind primul copil am avut emotii atat de mari ???? si imediat dupa taietura mi-am auzit sufletul plangand❤️

Mi-a fost adusa bebelusa la cap, de catre moasa, sa o pup in obraji pentru ai ramane gropite, nimic mai minunat…. Am nascut o fetita de 3.100 g  si 52 cm, si nota 10 amandoua ????.

Dupa ce am fost cusuta am fost dusa in salonul de ATI unde am fost vizitata de domnul Dr. Ciortea Razvan, care m-a felicitat si incurajat ???????? Tot el imi spunea cum sa alaptez, cum sa pun copilul la san, un doctor de milioane. Pe parcursul celor 3 zile de stat in spital am fost mereu vizitate de catre dansul, din pacate sectia de neonatologie si cateva dintre asistente erau praf.

Mancarea a fost destul de buna, curatenie era in maternitate acum depinde si cu ce fel de femeie esti in salon, insa  dragi viitoare mamici sa stiti ca 3 zile trec repede si o sa fie bine, aveti speranta, urmati sfatul doctorului si sa va rugați!????????

Tot ce pot sa va spun e sa fiti liniștite si atunci va fi totul bine, cand ești la primul copil e greu dar e cel mai frumos. Va pup si va transmitem tot ce e mai bun din lume!❤️????

Andra

Postarea Nastere Cezariana Spitalul Dominic Stanca Septembrie 2021 Dr. Ciortea Razvan a fost publicata pe Am Nascut Acolo.

Scroll to Top