loader image

Rețeaua de clinici dentare Qmed se extinde cu o nouă clinică multidisciplinară în Popești-Leordeni

Rețeaua de clinici dentare multidisciplinare Qmed, aflată în top 10 jucători de pe piața de stomatologie din România după cifra de afaceri, a deschis o a doua clinică în orașul Popești-Leordeni, în urma unei investiții în valoare de 150.000 de euro. Astfel, rețeaua Qmed se extinde la 5 clinici dentare, care asigură locuitorilor din București și Popești-Leordeni servicii complete de stomatologie, la costuri accesibile.

Noua clinică Qmed din Popești-Leordeni este dotată cu aparatură medicală de ultimă generație, care facilitează un diagnostic corect și tratamente stomatologice de succes, fără durere (microscop dentar, lampă albire ZOOM, tehnologie Endoret PRGF etc.). În curând clinica va integra și un departament de radiologie dentară, astfel încât pacienții să poată efectua în aceeași locație investigațiile necesare diagnosticului și intervenției medicale.

„Suntem prezenți în Popești-Leordeni din anul 2014, odată cu deschiderea primei clinici multidisciplinare Qmed de aici. De-a lungul anilor am reușit să creștem în cadrul comunității locale nivelul de conștientizare privind sănătatea dentară și am devenit clinica de încredere a pacienților. Aceștia revin împreună cu familiile nu doar pentru calitatea actului medical, ci și pentru felul în care sunt tratați: cu grijă, profesionalism și empatie. Odată cu deschiderea noii clinici, ne dorim să răspundem și mai eficient nevoilor stomatologice ale locuitorilor din zonă, printr-o arie lărgită de competențe, echipamente stomatologice moderne și o echipă experimentată de specialiști. Nu există pacient pentru care să nu putem găsi soluția potrivită, iar când facem asta suntem implicați cu toată tehnologia de care dispunem și cu tot know-how-ul acumulat în anii de experiență”, afirmă Raluca Ion, medic specialist și cofondator Qmed.

În primul trimestru al anului 2022, au beneficiat de tratament în cadrul clinicilor Qmed cca. 1500 de pacienți noi, în creștere față de anul trecut, astfel că, până la finalul anului este estimată o creștere de peste 15% a numărului de pacienți față de anul 2021.

În orice clinică Qmed pacienții au acces la o gama completă de servicii de stomatologie, asigurată de echipe multidisciplinare formate din medici stomatologi cu specializări în ortodonție, estetică dentară, protetică, endodonție, pedodonție, chirurgie, implantologie și parodontologie. Datorită tehnologiilor avansate și conceptului multidisciplinar, fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament complet și individualizat. În plus, pacienții au la dispoziție soluții financiare flexibile, cum ar fi plata în rate, ceea ce le facilitează accesul la servicii de medicină dentară de cea mai înaltă calitate.

Despre Qmed

Qmed este o rețea de clinici dentare multidisciplinare, situate în București și Popești-Leordeni, aflată în top 10 jucători de pe piața de stomatologie din România după cifra de afaceri (2.6 milioane euro în 2021). Prima clinică Qmed a fost înființată în 2004, rețeaua extinzându-se în cei aproape 20 ani de activitate la o echipă de peste 40 medici dentiști și peste 60.000 de pacienți tratați cu succes, ajungând astăzi la cca. 6.000 de pacienți noi tratați anual. Misiunea Qmed este de a oferi servicii moderne și integrate de stomatologie la prețuri accesibile și de a schimba felul în care oamenii privesc stomatologia: fără frică de necunoscut, fără durere și cu încredere că se află pe mâini bune.

Articolul Rețeaua de clinici dentare Qmed se extinde cu o nouă clinică multidisciplinară în Popești-Leordeni apare prima dată în 360medical.ro.

Scroll to Top